Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Krystal_s
addikt
Nagyon köszönöm.
Nekem is gyanús volt pár dolog, ezért inkább először itt kérdeztem, mint az üzletben, vagy az eladótól. Több helyen hirdetik, üzletben és még itt az aprón is. Szép újnak tűnt. 😊
A HDMI port is furcsa, mert a hirdetésben és a HP oldalán azt írja van HDMI port, de néztem róla kb 20-30 Youtube videót, leírásokat és egyiken sem volt, csak 2 db USB C és 1 db USB 3.
A támogatás meg döbbenet, hogy idén lejár 😮. Úgy hirdetik, mintha nagyon új lenne ( 2 év garanciával).Jót akartam apunak, hogy ne kelljen a Win 10-11 problémáival foglalkozni és kényelmesebb lenne egy Chrome OS neki, de már nem tudom mit ajánljak. Most amiket néztem drágábbak, mint egy Wines laptop.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 11.10.2025-ig kedvezménes, 130.000ft-os áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest