- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
válasz
lionhearted #5 üzenetére
A screenshot nem az enyém, szedtem netről. egyelőre még én is csak tesztelgetem a dolgot, de igen, ezek kb. csak valamilyen úton-módon leszerkesztett honlapok/apró appok.
Szerintem nagyon okos dolog, mert én pl. otthon is leginkább csak hálózatban dolgozom, központi "szerveremen" van tárolva minden és ott is dolgozom kb. VNC, SSH pedig simán elérhető. Ha belegondolsz elég kevés dolog van, amihez manapság nem internetet használsz. (és persze linux alatt is pl. egy csomó alkalmazás van, amihez van webes felület.)
Tegyük hozzá gyorsan, hogy ha valaki meg tudja oldani a postaköltséget, a rendelést Amerikából, akkor annak akár 250 $-ért (~50-55e ft.) lehet egy egészen komoly kis gépe, amire nem feltétlen csak Chrome OS-t lehet felrakni. Szóval az ötlet baromi jó csak még fejlődik nagyon. Nincs még kiépülve eléggé, kevés az app, de azért ne írjuk le gyorsan szerintem.
Nekem nagyon tetszik a gyorsasága (még virtuálisban is brutál gyors) és nem mellesleg borzasztó egyszerű használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Telekom mobilszolgáltatások
- World of Warships
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest