Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
graphicsp
kezdő
A Goolag csak azt csinálta az opensource világban, amit bármilyen más cég is.
Nem értem, hol a probléma. Bates megoldásai a Goolag-csippeken keresztül milliók életét teszik majd boldogabbá, mindenki csak nyer a dolgon. -
Tasunkó
őstag
A rossz ötleteket kell kifizettetni, mindenki abból él, ez nem érv a google mellett, hiszen ő is olyakat alkalmaz akiknek szar ötleteik vannak. A chiptitkot könnyű elrejteni 2nanométer nagyon sok mindenhová befér.
-
törölt tag
Azért érzed az iróniát?
"Mi sosem beszéltünk az ürgével és a mi processzorunk teljesen másképp működik, a csóka algoritmusa meg totál szar és pontatlan. A miénk meg ráadásul négy színű és rá van írva, hogy gógle."
Mint a régi rasszista vicc:
" Te Ga..i, te törtél be a Józsi bácsiékhoz?
Én? Milyen disznókat?"
Másrészről, ha a világon bármi is a józan megfontolás alapján működne manapság, azt mondanám nem zörög a haraszt, de ki tudja. Egy ekkora cégnek nekimenni komoly alappal is költséges szórakozás. Próba-szerencse alapon meg öngyilkosság. Szerintem.miqlas
Valszeg részben a prohardver fórumból trenirozzák, különben értelmesebb cikkek születnének egy idő után.
-
clon
senior tag
Nekem ilyenkor mindig Kína jut eszembe - meg azok akik szerint Kína "csak" lopni tud. Akkor most mi van? - ezek szerint a gugli is kínai cég...
A nagy cégek elég régóta semmit nem csinálnak teljesen saját fejlesztésből. Mindig van benne kis cég felvásárlás, más cégtől való munkavállaló elszipkázás, hagyományos ipari kémkedés, stb.
-
Dr. Akula
félisten
Szerintem igaz, mert annyira tipikus. Az amcsik szeretik kiforgatni a csóró feltalálókat. És még a hollywoodi blockbusterek is veszteségesek papíron, hogy ne kelljen adózni, meg részesedést fizetni. De ha egyszer elkapják őket, akkor aztán van mindenki a falhoz...
-
Z_A_P
addikt
Nem lenne meglepo az sem ha igaz lenne: [link]
-
doooo
veterán
Nem, nem lopott "chiptitkokat". Lol ez a cím...
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mellesleg sosem art egy szar otlet a jok koze, hogy tobb legyen az eladas.