- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Kellytech
csendes tag
válasz
freddirty
üzenetére
Igen, mi vagyunk a kizárólagos hazai forgalmazó. Természetesen csak a nálunk vásárolt tápokat garanciázzuk le, gyáriszám alapján majd kiderül. Az is lehet, hogy tőlünk vette a viszonteladó, de Neked nem adta tovább az élettartam garanciát, amire semmi oka nincs, de ettől még elképzelhető.
Ha viszont szürkeimportként került be az országba (amiből egyébként nincs túl sok), akkor így jártál.
Ezt Nektek, vásárlóknak is el kell fogadni. Mert lehet, hogy egy 10-15e forintos tápnál nem azon a pár száz, max 1000 forinton kellene spórolni, mikor szürkeimportból vásároltok. Azt hiszem a Chieftecről ma már a nagy többség tudja, hogy élettartamos, innentől fogva pedig ezt követelni kell a kiskertől. Ha nem adja, akkor máshol kell vásárolni. A Ti érdeketek. -
vfo7
senior tag
A Chieftec PFC-tekercse ''zenél'' a terhelés függvényében. Nekem egy Enermax csinált hasonlót. Előbb-utóbb majdnem mindegyik táp elkezdi, mert a passzív PFC-tekercs impregnálása kiszárad és a lemezelt vasmag lemezei egymáshoz verődnek az áthaladó áram okozta fluxusváltozás következtében.
-
Mice_007
tag
Hi
Ha mar Chieftec.... az enyem meg olyat csinal hogy ha SATA Seagate winyot dugok ra (atalakitoval, 300W tap) akkor elkezd sipolni menet kozben, de nem csak a winyo mukodeskozbeni hangjat ''vetiti ki'' hanem pl az ablak mozgatast, scrollozast is hallom a sipolasban...ugymond ''modulalja'' ezt a kis vekony magas hangot....egyebkent teljesen jol mukodik a gep..
Masik masinambol atraktam a DTK tapot, ezzel teljesen jo a rendszer
udv -
kefete
tag
Szintén idevágó történet:
Egy amcsi haveromnak (aki Mo.-n lakott) tönkrement a 40-es Maxrot vinyója, gari már rég nem volt rá. Fogta, és postán elküldte az amcsi Maxtor főfőforgalmazóhoz (talán a gyárba??) és 1-2 hét múlva küldtek neki egy zsír újat. Ja és magát a vinyót, azt Magyarországon vette, amíg itt lakott. :) -
Sárpac
nagyúr
Szerintem a chieftek is megadja azt amit igér, mert ha nem hát biza gyorsan amortizálódna a hírneve!
Nem occsóért adja a tápjait és pont ezért abban az árban amit kifizetsz benne van a gyártó által ígért gari is!:) -
Calogero
addikt
OFF
Egy kicsit idevag: Tortenet egy 15 colos Belinea monitor. A gyar 3 ev garit ad ra, de ahol vettem ott csak 1 evet. 2 ev utan megadta magat, visszavittem a hivatalos forgalmazohoz (nem kerdezte hogy hol vettem, csak a gyartasi szam kellett meg a vasarlas datuma). 3 het utan szoltak hogy mehetek az uj monitorert mert kicserelik vagy rafizetessel egy 17 colost adnak.
ON -
L3zl13
nagyúr
A Chieftec élettartam garit ad a termékeire, a forgalmazó meg csak egyet. Mivel a topicnyitó írta, hogy 1,5 éves, és már nincs rá gari.
Ettől még lehet, hogy a forgalmazón keresztül jött be, de szvsz valószinű, hogy nem.
Nem tom ki a Chieftek hivatalos Mo-i forgalmazója, de szvsz rajta kívül nagyon sokan hoznak még be chieftek tápokat Mo-ra. Ez neki konkurencia. Hülye lenne kisegíteni őket azzal, hogy az általuk behozott vinyókat is meggariztatja...
Ha mégis megteszik (azért valami kis esély van rá) akkor azt szivesség szinten teszik, nem azért mert kötelességük...
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
Az a helyzet, hogy az ilyen 1 éves cuccokat általában a hazai forgalmazót megkerülve hozzák be. Nem kell neki a garis ügyintézéssel foglalkozni, ha nem rajta keresztül behozott termékről van szó, sőt ez nem is áll érdekében.
Ráadásul némelyik gyártó érzékeny arra, hogy a forgalmazóktól csak azokat a termékeket veszi vissza külön egyeztetés nélkül, amit tényleg ő vett.
Ellenben pl a Maxtor vinyóknál van olyan, hogy bár Mo-n csak egy év gari van rá, ha kiküldöd a Maxtornak Írországba vagy hova postai úton, akkor kicserélik garis időn belül, akár van papír, akár nincs. -
freddirty
senior tag
Sziasztok,
elszállt a 360-as Chieftec tápom. 5v-os feszültséget ad le mert az USB eszközök működnek, viszont bekapcsolni már nem lehet. Mivel 1.5 éves, garim már nincs rá de szeretném javíttatni. Van ennek márkaszervize vhol? Mivel több cég is élettatramgarit ad rá gondolom igen de fogalmam sincs hova forduljak.
fred
ps: ideiglenesen egy 400W-os Codegen rémálommal működöm - pls. help me!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Így építs kiegyensúlyozott gamer PC-t – CPU, GPU és FPS viszonya
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest