Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Csaba_20_
őstag
válasz
jackpcsm
üzenetére
Nekem FSP GreenPower tápom van. Meghallgattam terheletlenül, terhelve(minimálisan) és kiszedve a ventilátorát is. A ventilátornak nem hallottam a hangját egyik esetben sem. A táp 0 terhelés mellett iszonyat halkan ciripel, a hang 10 kHz feletti és az egyik ismerősöm erős fülelés után se volt képes meghallani. Aki hallgatott már frekvencia generátorra kötött hangszórót, az tudja, hogy ez már nagyon magas frekvencia. Minimálisan leterhelve, megszűnik a hang. A gépbe beszerelve se hallani a hangját.
Nem az mondja meg, hogy mi lesz hangos, hogy hány dB-lel szól. Hanem, hogy a zaj mekkora mellette. Legtöbb esetben az egyéb zaj teljesen elnyomja a hangját a ventilátornak. Ráadásul sokszor nem tűntetik fel, hogy az ideálisnak tűnő értéket milyen körülmények között mérték. Többször láttam pl., hogy a gyártó által megadott X% hatásfokot tápok esetében a tesztekben nem bírták reprodukálni és emiatt alul osztályozták a tápot. Holott a gyártó európai 230V/50Hz-re adta meg az értéket és maximális terhelés mellett. A mérést meg amerikai 115V/60Hz-es hálózaton végezték. Igaz megjegyzik, hogy emiatt lehet eltérés, de nem igazán adnak ennek nyomatékot. Pedig igenis sokat számít.
A 410W-os Chieftec szériát felejtsd el! Hiába olcsó, hiába halk állítólag, nem hosszú életű.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest