- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
jaja ajtorugdosos vandálos szerintem
nekem egy dragon ''clonom'' van és nem sikerült még megsérteni magam 14éves nem nagy tapasztalt ember volnnék és igyse sikerült... szal elnemtudom hinni hogy ez a matrix széria ennyire szar... dőt ha Ordasi azt mongya hogy jo akkor szerintem abban egyetérhetünk. Amugy akinek ez a ház megváhja a kezét az MONYON le
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
PLs első HSZ utolso mondatát is...
többieknek:
Bővebben: link
ezen bizony nem kell kitörögetni semmmmmit és tök korekt ...
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
nem lehettek ennyire LOLok
a házzal semi baj ventik 1000Ft darab áron kaphatok halkak és jok mérhető ford számmal
360as tápos mizéria is LOL nekem az adatomban lévő configot vitte egy 350W-s CT táp +3db 80gigás vinyóval raid nemtom hányba... ennyit erröl( abban igazadvan hogy egy SLI 6600GT, A64+ 3800 konfighoz kevés de akinek olyan konfja van evgyen jovv tápot)
Dragon ház ( nekem egy ANtec Plus wiew van ez ugyan az mint a CT ) tökéletesen elégedett vagyok vele 24fokos az alaplapom jelenleg elöl egy 12cm-es venti van hátul 1db YStech oldalt 1 és a vinyó elött 1... 40fokos a proci ami szerintem nem rossz
én is ugy vettem a házam ocsoé hogy ajto levolt törve de viszaragasztottam és 1éve igy megy
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Linux kezdőknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Temu
- Gumi és felni topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Eladó RM750x tápegység !
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest