- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trak
addikt
válasz
Fade_Away #13 üzenetére
Szerintem ne általánosítsunk... Akinek van minimális tapasztalata házsszerelésben, az nemhiszem, hogy elvágja a kezét egy Chieftec házzal. Aki meg igen, arra nem tudok mit mondani. Ebben az évben csak magamnak 3 Chieftec házat szereltem össze. Nem is csak egyszer mindegyikbe, hanem volt amelyikbe többször. Egyikkel sem volt semmi gond...
De biztos velem van a baj
Az meg hogy vlaki azt hitte, hogy a Dragon már csavar nélkül szerelhető, annak annyit tudok mondani, hogy hinni a templomban kell3 kattintásból meg lehet tudni netről, hogy nem szerelhető csavarhűzó nélkül, mert a Dragon széria már több mint 2-3 éves! Az
új szériák tényleg ilyenek, de az már nem Dragon.
Táp: többször le lett írva, hogy általában 360-as tápokat adak hozzá, de nem kell parázni, mert nagyon sokat bír az a 360-as. Ha vlaki mégis kevésnek gondolná, akkor zsír újan 9-10k-ért bármikor eladhatja itt a fórumon, és vehet egy kicsit többért egy nagyobbat.
Az én gépemet (adataimnál) eggyel kevesebb (4) winyóval elvitte a táp...
Még egyetléen tápomban lévő ventillátort sem kötöttem rá az alaplapra, erről nem tudok nyilatkozni.
Ajtó: nekem egyik házban sem sikerült letörni az ajtót, pedig a Dragon házéba egyszer sikerült alulról belerúgnom egy acélbetés bakanccsal
Viszont a címben szereplő Matrix tipusú házat nem igazán ismerem, ezek a dolgok nem is erre vonatkoztak, hanem a többi hsz.-re.
Szerk.: Mivel a topik címe megváltozott, átteszem OFF-ba a hsz.-t.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Jövedelem
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Túra és kirándulás topic
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest