Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
-
LOGOUT
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Hello
Rávettem magam, hogy kipróbáljam a Chakra-t. Tetszene is amit a livecd-vel elindítva láttam, de sajnos nem ismeri fel a laptopban levő wifit. Úgy sem ha a nem nyitott akármire megyek az indításnál. Régi IBM R52-es laptopom van és ugyanez volt már a Debian alatt is, de ott egy ipw2200-bss.fw nevű fájlt pendriveról betolva felismerte a wifit.
Hogy tudnám ezt ide is bevarázsolni? Nem taálok erre a neten sem infót, hogy Chakra alatt mi van ha nem ismeri fel a wifit.
Pedig ilyen meggyőző kde felületet még nem láttam. Sőt, régi kis gépem miatt távol is tartottam magamtól, de most azért megnézném itt hátha mégis együtt tudnának dolgozni ha ezt az első nagy akadályt leküzdöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Pixel topik
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest