- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Kalacskepu: Elb*szott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
malwy
senior tag
Na szóval most leltávolítottam a pulseaudio-alsa-t, majd magát a pulseaudiot "pacman -R" segítségével. RC conf daemonjaiból kitöröltem az általam kézzel beleírt "pulseaudiot"-t. Szóval most gyári állapotban vagyok.
Lehet inkább hagyom, mert legalább szól, hangkártyajumperelés nélkül. Hangerőszabályzás az alkalmazásban, meg potival megoldható.DUCKDUCKGO keresőmotor egy fos. Reconq-ot átszabtam google-sra.
1. Reconqban nem tudom, hogyan lehetne megoldani a görgető megnyomása utáni windowsos görgetést.
2. Reconqban helyesírásellenörző telepíthető, vagy szedjem le a chrome/chromiumot és ne foglalkozzak vele?
3. az egész rendszer DPI-jét meg kellene növelnem, nagyon pici minden a monitoromon, fullhd 24 col, nem ehhez vagyok szokva. Hogyan oldható meg legegszerűbben, globálisan?3. lenne a legfontosabb.
Köszi előre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Battlefield 6 Digitális játékkulcs
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest