- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem rég jelent meg az új kiadás és mivel nem volt még topicja a Chakra Projectnek, nyitottam egyet.
Pár szóban a Chakra Project:
A disztrowatch-on figyeltem fel erre a disztribúcióra, mert kerestem egy olyan disztrót, amin hackelés, nem stabil csomagok használata nélkül is friss KDE-t kapok, valamint felhasználóbarát.
A Chakra az Arch Linux gyökereiből ered, viszonylag friss disztribúció, a KISS filozófia jegyében készítik.
A letölthető iso egyben live rendszer is, így telepítés nélkül ki tudjuk próbálni. Telepíteni is innen lehet.
Merem ajánlani kezdőknek, a telepítéskor már lehetőség van bármilyen partíciót kvázi bárhová felcsatolni, aztán egy bundle telepítő is rendelkezésre áll, hogy a Firefox, Chromium, Gimp, stb. népszerű programokat ne az általános csomagkezelőben bogarászva kelljen telepíteni.
[ Módosította: 7 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest