Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Én a Type-C tápra gondoltam. Arról is tud menni, de ott a szabvány szerint 100W a max és az nem volt elég neki. A saját mágneses csatin asszem 120W-os táp lógott talán. De az biztos, hogy 100-nál többet kapott. Akkor ezek szerint a mágnesessel is volt gond. Csak más.
Mondjuk nem is értem miért kell 100W+-t így átvinni, jórészt értelmetlenül. -
sb
veterán
Köszi. A többiről nincs, főleg hosszútávú tapasztalat amit láttam volna. De akkor majd nézelődök ezirányba is.
A Beelinket meg akkor nézegettem amikor megjelentek a 7840HS modellek. Az alulméretezett tápellátással (PD-n, vagy túltolt TDP miatt, attól függ honnan nézzük
) sikerült belefutniuk némi instabilitásba. Így nem tűntek elsőre annyira meggyőzőnek.
-
lewisfm
aktív tag
Igen, ARM-os. Realtek RTD1296 CPU, 4 mag és 1,4 GHz, valamint 1 GB RAM.
Nem olyan karcsú ez, valóban kezd koros lenni. Anno még tudott 3 torrentet egyszerre és olyan 30 MByte/sec sebességgel ment a torrent letöltés is.
De a frissítések valamit elszúrtak, lassabb lett az évek folyamán. -
sb
veterán
Konkrét márkát tudsz mondani?
A Beelinket ismerem, a többi nekem ennél is noname-ebb. Teszteket láttam jó párat, előbbiről is meg egyéb gyártóktól, de ott sem feltétlen volt minden 100%-os (sokszor még pontos specit sem találok náluk), vagy ha igen, igazából a hosszú távú visszajelzések azok amik leginkább hiányoznak, ha első ránézésre minden rendben is van. -
sb
veterán
És akkor ki a jó? Noname kínai gyártók? Gigabyte/Asrock/Asus marad kb, de ott meg eléggé le vannak maradva az újabb modellekkel.
@Alchemist
Ez is tud 17W TDP-t... és ahhoz képest baromi erős, még erősebb relatíve mint a fenti tartományokban. Az más kérdés, hogy ahhoz azért drága... de ha kraft kell - és a fenti/lenti feladatok - akkor igazából ez már nem is csak egy kis, bármin elfutó NAS, hanem egy mindenes, sőt, igazából pont erősebb feladatokra befogott (power) szerver.Nem játszom és semmi extrát nem csinálok már desktopon sem, ez a 8600G-mhez képest 1.5x erősebb proci. És már az is bőven overkill kb. minden napi átlagfeladathoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó SanDisk Portable SSD 480 GB!
- WD SN8000S 2TB NVMe Gen4 SSD! 7300-6800MB/s
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest