- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: 2. gépem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Köszönöm.
Lehet, hogy megvan a ludas, egy-két napon kiderül. Valószínűleg az OpenWeather kiterjesztés kezdett el furcsaságokat művelni, úgyhogy kikapcsoltam most.
-
N0zer0
senior tag
Ez a 10 éves támogatás, meg 10 évig nem nyúlok hozzá téma lázálom, meg marketing. Még ha jönnek is 10 évig frissítések, akkor is koros lesz az a rendszer, régi verziójúak lesznek rá a programok, az új kernelek és újabb programok meg már 10 vagy akár csak 5 év múlva is űrtechnika lesznek a mostanihoz képest. Pláne Linuxnál, ami az egyik legdinamikusabban fejlődő valami.
Maximum egyfeladatos szerveren tudom elképzelni, hogy beröffentik, az igényeket lefedi, és 10 évig elpöfög, minimális frissítés mellett, 0 újratelepítés mellett, és nem érdekes, hogy az újabb verzió esetleg gyorsabb lenne, meg egy csomó új dolgot tudna. Asztali, irodai, otthoni környezetben még az 5-7 éves hozzá nem nyúlás is felejtős terv, mert egy linuxhoz jó 2-3 évente minimum hozzá kell nyúlni valamiért, és érdemes is. Ez alól a rollingos disztrók kivételek, de még ott sem garantált, hogy egy frissítés vagy kavarás miatt nem kell újratenni a rendszert 5, 10 évig, és ha már újra kell tenni, akkor érdemes az újabbat, és nem a régit visszatenni.
-
Vladi
nagyúr
Kevés szoftver van, ezért kell pár plusz tároló. Mi hiányzik?
Mondjuk nekem eddig jól fordultak a dolgok, úgyhogy max telepítünk forrásból.
Én is úgy tervezem, hogy sokáig megy majd különösebb karbantartás nélkül. Frissítések nyilván, de ez azért nem szokta összeborulni magát a frissítéstől.(#29) body007
Normális.
engem is megszivatott a telepítő, minimalt választottam és tényleg. De lehet a dvd-ről guival is telepíteni. Viszont csak kde4 és gnome3 van alapból. Az epel tárolóban van xfce és mate is. Én matéval tolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest