Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Aweriot: Cloudflare és mi
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Claude Leon
senior tag
Bár helyenként buguntus képekkel illusztrál, de centen ugyanúgy működik.
Már nem emléxem, hogy mertem-e annak idején használni (6.4), vagy inkább nekifutottam mégegyszer a telepítésnek előrefoglalt partíciókkal, akkoriban az volt akkor a nyűgöm, hogy 512MB-on csak a centos karakteres telepítője indult, ott pedig nem találtam meg a lehetőséget a kézi partícionálásra.
Root foglalásod nem hiszem hogy 15GB fölé emelkedne, esetleg ha véletlenül kezdené a 10-et meghaladni, a /var-t tedd be 5GB külön kötetre, az még a yum bő lére eresztett cachelésével együtt is elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest