Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Claude Leon
üzenetére
Hát nem biztos, hogy az segít rajtam. De köszi azért.
Valami más gond lehet.
Minden szükséges csomag megvan ugyanis. -
Tim82
félisten
válasz
Claude Leon
üzenetére
Ezen átrágtam magam hétvégén többször is, de nem tudtam vele megoldani (vagy valamit én néztem el, tekintve, hogy relatíve kezdő Linuxosként nem túl könnyen emészhető olvasmány). Mindenesetre köszönöm!

Viszont most a GParted-es megoldás működött - a lefoglalatlan 64 GB-ra "ráhúztam" az LVM-es partíciót, majd a system-config-lvm segítségével kiterjesztettem a /home-ot erre a 64 GB-ra.
Minden jó, ha a vége jó.

-
Tim82
félisten
válasz
Claude Leon
üzenetére
Ez sajnos már ott elakad, hogy a CentOS 7 tárolóiban nincsen ilyen. (A terminálos megoldással, amit ott írnak, meg egyelőre jó eséllyel elszúrom.)
Bár ha minden igaz, a Fedorásat fel lehet tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- PC Game Pass előfizetés
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Minden szükséges csomag megvan ugyanis.