Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tim82
félisten
Te, 2007 óta foglalkozok Thinkpad-ekkel, úgy 25-30 körülire saccolom a kezeim között átment TP-k számát, ott inkább én szoktam tanácsot adni, nem pedig kérni.

Amúgy a modulcseréken túl vagyok, de ezt írtam is előzőleg is... Persze értékelem, hogy segíteni próbálsz, de egyszerűen nem ér meg ennyi időt és energiát ez a gép.
Ismert, bár nem túl gyakran kijövő hiba, nincs rá megoldás. BIOS-t nem tudok rajta frissíteni, ahhoz jó akku kéne, ami van, az 0 perces, de nem hiszem, hogy segítene. Én ebbe a gépbe nem fogok keresgélni RAM-okat, így is bagóért vettem, nyereséggel adom el.
Másrészt meg ki akartam próbálni az R51e-vel, hogy bele tudok-e tenni egy bontott IPS kijelzőt T43-ból, de ez annyira economy modell (az "e" economy-t vagy education-t jelöl), hogy az összes többi R50/R51/R52-vel ellentétben ez pont nem képes kezelni saját kijelzőn 1400*1050-es felbontást. Az összes többi R5x igen, ezt csak R51e-vel pont nem próbálták még (úgyhogy be is fogom valamikor írni a thinkpads.com fórumára is).
Lesz helyette másik noti (nem akarom kihasználatlanul hagyni azt az IPS kijelzőt), meg ha végre harmadjára jó szalagkábelt sikerül kifognom a Thinkpad X200-amba, arra úgyos CentOS 7-et szántam.
-
Vladi
nagyúr
Egy gyors beszámoló a tapasztalatokról:
A telepítés nagyon kulturált lett, szépen megszelídítették az anakondát. A rendszer durván gyors. Viszont elég nagy a csomaghiány.
Az alaprendszer penge, de a 3rd party tárolók nettó kuplerájok.Mindenkinek felhívom a figyelmét, hogy ezek alkalmazásánál legyen észnél! Minden program felmegy, beszerezhető könnyen, de ész kell hozzá. Később írom a részleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Temu
- Gaming notebook topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az alaprendszer penge, de a 3rd party tárolók nettó kuplerájok.