Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Viktor81

senior tag

válasz Hieronymus #16 üzenetére

Ismerem a iiyama kínálatát, tudomásom szerint a mai napig nincsen UHD felbontású monitorjuk ebben a méretben. Jelenleg nagyon hasonló 4K LG monitorjaim vannak, azok mellé, vagy az egyik helyett lenne jó egy szinte azonos kinézetű és műszaki tartalmú darab. (ui.: ha egy tesztelő arra hivatkozik, hogy itt egy hasonló darab és van egy ennyire jelentős különbség, mit az érintés alapú bevitel, akkor az nem hasonló. Illetve úgy hasonló, hogy teljesen más...)

@Sinesol Köszönöm, de nekem csak egy panel kell, még a tartóját sem használnám (ahogyan a jelenlegi LG-k lábai is bontatlanul hevernek valahol) Én egy alap érintőképernyőt szeretnék és nem értem, miért nem lehet kapni, miközben minden ebbe az irányba megy. 2010 körül egy elektronikai bérgyártó R&D laborjában dolgoztam, a Dell-től és talán az LG-től (vagy ACER-től) már akkor volt érintőképernyőnk 24"-ban és ez 15 év alatt nemhogy elterjedt volna, teljesen háttérbe szorult. Komolyan nem értem az okát, miközben minden erről szól. Miért olyan nagy elvárás egy 32-es touch monitor?

Új hozzászólás Aktív témák