- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor81
senior tag
válasz
Hieronymus #16 üzenetére
Ismerem a iiyama kínálatát, tudomásom szerint a mai napig nincsen UHD felbontású monitorjuk ebben a méretben. Jelenleg nagyon hasonló 4K LG monitorjaim vannak, azok mellé, vagy az egyik helyett lenne jó egy szinte azonos kinézetű és műszaki tartalmú darab. (ui.: ha egy tesztelő arra hivatkozik, hogy itt egy hasonló darab és van egy ennyire jelentős különbség, mit az érintés alapú bevitel, akkor az nem hasonló. Illetve úgy hasonló, hogy teljesen más...)
@Sinesol Köszönöm, de nekem csak egy panel kell, még a tartóját sem használnám (ahogyan a jelenlegi LG-k lábai is bontatlanul hevernek valahol) Én egy alap érintőképernyőt szeretnék és nem értem, miért nem lehet kapni, miközben minden ebbe az irányba megy. 2010 körül egy elektronikai bérgyártó R&D laborjában dolgoztam, a Dell-től és talán az LG-től (vagy ACER-től) már akkor volt érintőképernyőnk 24"-ban és ez 15 év alatt nemhogy elterjedt volna, teljesen háttérbe szorult. Komolyan nem értem az okát, miközben minden erről szól. Miért olyan nagy elvárás egy 32-es touch monitor?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey Neo G7 4K Gamer Monitor
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- LG (27GR95QL-B) 27" 240HZ OLED QHD MONITOR ! AKCIÓ!
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest