Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- valakiyt: Mit gondoltok erről a Neonity gyerekről?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
meat grinder
csendes tag
nekem egy IS7-E deszkám volt ezelőtt, de a beállítások full uazok sztem. de a lényeg: nem értem mi bajod a 4:5-el, ha stabilan viszi a kivánt órajelet? detto ilyen cerkám van, és nálam még 3.4-en sem volt gáz a stabilitással. viszont sok program/játék engine nem bírja, ezért szerintem felesleges csak azért nyúzni, hogy megtudd, hol a határ ahol elindul még a szeretett oprendszered.
én 3 gigán járatom már isten tudja mióta, és sose volt még gondom a stabilitással/melegedéssel(hál istennek) ha valami írgalmatlan nagy teljesítmény t remélsz az egekig emelt órajalektől, akkor inkább felejtsd el, és vegyél egy p4 et. olyan hű de nagy powert nem csalsz ki belőle már.
a ramot meg sosem huzogatom. gyönyörűen mennek duálba, örülök hogy kaptam két egyformát. az kéne még hogy megnyakkanjon valamelyik.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- valakiyt: Mit gondoltok erről a Neonity gyerekről?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Fujifilm X
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AMD Ryzen 5 3400G / BESZÁMÍTÁS OK! / Akciós Ár!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én 3 gigán járatom már isten tudja mióta, és sose volt még gondom a stabilitással/melegedéssel(hál istennek) ha valami írgalmatlan nagy teljesítmény t remélsz az egekig emelt órajalektől, akkor inkább felejtsd el, és vegyél egy p4 et. olyan hű de nagy powert nem csalsz ki belőle már.