- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
Mellesleg hogy vissza kanyarodjunk az eredeti témához; a kedves topicindító szerintem jól látja a dolgokat, kasztosodik a PH! Fórum, és szerintem ide vezethető vissza az összes ''üres hozzászólás''. Megpróbálom kifejteni mire gondolok. Van egy nagyobb csoport, az öregek, már régen beregisztrálták magukat sok-sok hozzászólásuk van, rangjuk is magas, és vannak azok akik régóta olvassák a PH!-t is meg a Fórumot is. Ez az alapfelállás, és akkor ezekután jönnek az újoncok (most nem a rangra gondolok) akik két sorba rendeződnek, átlag user aki írja szépen a hozzászólásait, és az ''üres hozzászólás gyártó'' aki azt hiszi csak akkor lesz elismert tagja a csapatnak, akkor fogják megjegyezni a nevét ha nagy rang van a neve alatt, és több ezer hozzászólást gyárt. Eseteként van is okuk ezt hinni mert néhányan a nagy öregek közül elég lekezelően tud véleményt alkotni mikor látja hogy csak lelkes újonc vagy hasonló rangja van de szerintem nem ez a jellemző a PH! csapatra. Ezért szertnék minden újoncot ösztönözni arra hogy próbálja meg hozzászólásait úgy alakítna hogy ne egy újabb szállóige legyen belőle (Dj mixer pl.)
És azt hiszem hogy a jelenség ellen a Moderátoroknak kell keményebben fellépniük, ennek a véleményemnek már többször is hangot adtam, javulást is láttam ilyen téren, csak így tovább.
Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest