Aktív témák

• [amne]

senior tag

Mellesleg hogy vissza kanyarodjunk az eredeti témához; a kedves topicindító szerintem jól látja a dolgokat, kasztosodik a PH! Fórum, és szerintem ide vezethető vissza az összes ''üres hozzászólás''. Megpróbálom kifejteni mire gondolok. Van egy nagyobb csoport, az öregek, már régen beregisztrálták magukat sok-sok hozzászólásuk van, rangjuk is magas, és vannak azok akik régóta olvassák a PH!-t is meg a Fórumot is. Ez az alapfelállás, és akkor ezekután jönnek az újoncok (most nem a rangra gondolok) akik két sorba rendeződnek, átlag user aki írja szépen a hozzászólásait, és az ''üres hozzászólás gyártó'' aki azt hiszi csak akkor lesz elismert tagja a csapatnak, akkor fogják megjegyezni a nevét ha nagy rang van a neve alatt, és több ezer hozzászólást gyárt. Eseteként van is okuk ezt hinni mert néhányan a nagy öregek közül elég lekezelően tud véleményt alkotni mikor látja hogy csak lelkes újonc vagy hasonló rangja van de szerintem nem ez a jellemző a PH! csapatra. Ezért szertnék minden újoncot ösztönözni arra hogy próbálja meg hozzászólásait úgy alakítna hogy ne egy újabb szállóige legyen belőle (Dj mixer pl.)

És azt hiszem hogy a jelenség ellen a Moderátoroknak kell keményebben fellépniük, ennek a véleményemnek már többször is hangot adtam, javulást is láttam ilyen téren, csak így tovább.

Aktív témák

Hirdetés