Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
üzenetére
Már megbocsáss, hogy beleszólok, de kicsit nevetséges amit írsz. Mégpedig az, hogy ha hozzád kimennek, akkor kimennek azokhoz is akik itt irnak a fórumban.
Ezt mivel tudod alátámasztani? Tegyük fel Én megszerzem az ip-det visszakerestetlek. Te megteszed ugyanezt? (mert kétlem, hogy képes lennél rá)
A hozzállásod tipikusan tükrözi az egyéniséged is. Ne csak dögöljön meg a szomszéd tehene, hanem dögöljön meg a szomszéd is. Ha Neked rossz, akkor másnak legyen százszor rosszabb, mert csak ugy tudod elviselni azt, hogy Neked rossz.
[Szerkesztve] -
radamsky
senior tag
válasz
üzenetére
Bocsi, de nem fenyegetelek hanem csak felhivtam a figyelmet milyen érzés lenne neked.
Amugy öszintén te már vittél el más helyett balhét???
Sorry, de rühelem a nevtelen bejelentéseket, meg a hencegésedet.
Ezen kaptam fel a vizet
Ugy látszik mostanában ez a trend , névtelenül jelentsünk fel bárkit.
Másik, ha szar a princo akkor miért nem vettél mást?? Mert ott volt más is nemcsak princo.
Mégegy megjegyzés érdekes én akrmit kértem ott mindig volt nekik, ugyhogy volt választék. Ja én szombaton mentem mindig, mert akkor egy rendes gyerek volt ott.
Ja és akkor küldj már egy cimet hogy memorexet hol tudok venni cd lemezben 45-ért mert megnéztem a google-t és nem találtam.
vagy Ridata cd lemez is jöhet 50 Ft-ért
És még ados vagy egy cimmel is mert végigolvastam a topicot és sajnos csak a hencegésedet láttam, de cimet nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Asus: a mobilpiacról ki, a tabletpiacra be
- Fujifilm X
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest