Hirdetés
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
radamsky
üzenetére
Fel nyomhatnak a BSAnál ennek több oka is van.
1. Névtelen emailt használok. Nem tudom mennyire tűnt fel hogy hotmail a cím. Nincs semmi adatom megadva
2. Nem otthonról neccelek. Így nem igazán fognak hozzám haza menni.
Ja és nem tudom mennyire tűnt fel, hogy nem próbáltam meg kimosakodni. Itt irogatok pedig azt is megtehettem volna, hogy megirom a bejelentést és utána a beírásokat csak olvasok és jót röhögök a sok önsajnálón.
Ja és ezek után, ha nálam véletlenül megjelennek ugyanúgy kimennek az összes emberhez aki itt a fórumban irogat arra mérget vehetsz.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest