Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
radamsky
üzenetére
1. Először is szerintem nem hencegtem. Soha nem állítottam, hogy én vagyok a fasza gyerek mert felnyomtam a boltot. De ha valaki látott ilyet szóljon.
2. Nem még nem vittem el más helyett balhét. Miért tenném?
3. Megmondtam, hogy nem irom meg a saját beszerzési forrásom.
4. Googlet használok én is. Aki keres talál. Ha jól emléxem írtam, hogy lehet 10-50Ft eltérés is, de kevés lemeznél annyira nem gáz. Aki meg megteheti, hogy sokat vesz..... Az meg ne papoljon pénzről. Jó tény, hogy szerencsétlent megszivattam. De a cd.wbteam meg mást szivatott meg. 1-1
5. Soha nem írtam, hogy nem vettem másmilyen lemezt csak princot. téged idézlek ''Másik, ha szar a princo akkor miért nem vettél mást??'' Szóval, ha így érthetőbb: vettem mást.
6. Az általad tett megjegyzésre miszerint ''nem fenyegetelek hanem csak felhivtam a figyelmet milyen érzés lenne neked.'' szerintem csak árnyalatnyi különbség van. Én sem fenyegettem senkit, hogyha engem átnéznek akkor itt mindenkit átfognak. Én is csak felhívtam a figyelmet.
Azt hiszem az alábbi hat pontban az összes általad feltett kérdésre és állításra reagáltam. Egyébként örülök, hogy végre valaki nem csak anyázni tud, hanem kérdezni is. THX
Új hozzászólás Aktív témák
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest