Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Abban egyet értek, hogy a téma le van rágva. A céget ahol dolgozom meg nem féltem semmitől. Hála az égenek, legalábbis amennyire én tudom itt legális minden. A cégnek akkora bevétele van az állandó szerződésekből multinacionális cégeknél, hogy nincs másra szüksége. Bár ez csak az én véleményem. Én csak a legutolsó ''néger'' vagyok a cégnél. Persze ahogy te mondtad a ''tuti'' gépemet én is féltem a BSAtól főleg. De ki nem? Ma Magyarországon a pc tulajdonosok 99% használ legalább 1 illegális softwaret. Ez azt jelenti, hogy majdnem mindenki büntethető lenne. De én ezzel számoltam mikor elkezdtem. Gondolom a kockázattal mindenki számol akinek gépe van otthon. De a cd.wbteam is számolt a kockázattal. Ez benne van a pakliban mindenkinek. Én azért figyelemmel követem az éppen aktuális jogszabályokat a témában. És ha valaki ezt megteszi akkor az talál kibúvót a törvény alól. Van számomra is bőven kiskapu. Persze ettől függetlenül tartok a hatóságoktól én is. De azt ne mondd hogy te csak legális softwart tartasz. Soha nem tettél fel egy játékot sem kipróbálni. És, hogy te nem számolsz azzal, hogyha valakinek olyanja feljelent és megszívod. Ez mindenkinek eszébe jut. Nekem van olyan ismerősöm aki havi 200-300 ezer ft-ot keres csak másolással. Nála kétszer volt a Rendőrség. Mind a kétszer vissza kapta gépét és ejtették az ügyét. Ezért mondom, hogy kiskapu mindíg van.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest