Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Abban egyet értek, hogy a téma le van rágva. A céget ahol dolgozom meg nem féltem semmitől. Hála az égenek, legalábbis amennyire én tudom itt legális minden. A cégnek akkora bevétele van az állandó szerződésekből multinacionális cégeknél, hogy nincs másra szüksége. Bár ez csak az én véleményem. Én csak a legutolsó ''néger'' vagyok a cégnél. Persze ahogy te mondtad a ''tuti'' gépemet én is féltem a BSAtól főleg. De ki nem? Ma Magyarországon a pc tulajdonosok 99% használ legalább 1 illegális softwaret. Ez azt jelenti, hogy majdnem mindenki büntethető lenne. De én ezzel számoltam mikor elkezdtem. Gondolom a kockázattal mindenki számol akinek gépe van otthon. De a cd.wbteam is számolt a kockázattal. Ez benne van a pakliban mindenkinek. Én azért figyelemmel követem az éppen aktuális jogszabályokat a témában. És ha valaki ezt megteszi akkor az talál kibúvót a törvény alól. Van számomra is bőven kiskapu. Persze ettől függetlenül tartok a hatóságoktól én is. De azt ne mondd hogy te csak legális softwart tartasz. Soha nem tettél fel egy játékot sem kipróbálni. És, hogy te nem számolsz azzal, hogyha valakinek olyanja feljelent és megszívod. Ez mindenkinek eszébe jut. Nekem van olyan ismerősöm aki havi 200-300 ezer ft-ot keres csak másolással. Nála kétszer volt a Rendőrség. Mind a kétszer vissza kapta gépét és ejtették az ügyét. Ezért mondom, hogy kiskapu mindíg van.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Nikon D3 Profi szett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest