Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
WrongWay
csendes tag
válasz
üzenetére
Mégegyszer leírjuk hátha megérted te IQ bajnok.
Naszóval.Aki kis tételben vett Princot,az nagyon nem bukott sokat,lévén filléres volt a lemez.Aki meg nagy tételben vett, az meg is érdemli azt, hogy bukja a cuccot, ha olyan hülye volt hogy utána sem nézett annak, hogy milyen lemezt érdemes/nem szabad venni.
Egyébként meg a lemezgarancia miatt, ami volt wbteamnél, senki sem bukhatott semmit.
EZÉRT nem sajnálom azokat, akik princot vettek.
Ha ennyiből sem érted meg akkor sajnállak. -
Diego2002
tag
válasz
üzenetére
Na én válaszolok: engem aztán marhára nem érdekel más. Sajnálatos, hogy vannak akik megszívták, de én csak azt bánom, hogy nem tudok már a wbteam-től rendelni. Így jó? Mi vagy te valami újkori pacifista? Ha világbékét akarsz, akkor először amerikába menj, ne is - inkább Irakba, és ott tegyél rendet. Nemtom, azért örülök, hogy a Princo-n kívül nincs szar dvd. Holnap megyek a Tescoba A minőségűt venni, meg akkor veszek A rizst is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest