Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
WrongWay
csendes tag
válasz
üzenetére
Nem veszed észre magad végre????Össze-vissza beszélsz mindenféle hülyeséget.
Ki vagyok én, hogy azzal törődjek, hogy egy szerencsétlen balfácán sajnált 1 órát arra hogy körülnézzen, megtudja hogy mit érdemes venni????
Hát basszus,ha ennyire gondot okoz ez neked, plakátold teli Pestet ''PRINCOT NE VEGYÉL MERT SZAR'' feliratú hirdetésekkel.
Ja,és hozzáteszem, fórumokon úgy szidtam a princot ahogy csak lehet, de sokan úgy ahogy volt leszarták amit mondtam.Én megtettem amit tudtam, mit kéne még ezen felül tennem más emberek érdekében??
[Szerkesztve] -
WrongWay
csendes tag
válasz
üzenetére
Mégegyszer leírjuk hátha megérted te IQ bajnok.
Naszóval.Aki kis tételben vett Princot,az nagyon nem bukott sokat,lévén filléres volt a lemez.Aki meg nagy tételben vett, az meg is érdemli azt, hogy bukja a cuccot, ha olyan hülye volt hogy utána sem nézett annak, hogy milyen lemezt érdemes/nem szabad venni.
Egyébként meg a lemezgarancia miatt, ami volt wbteamnél, senki sem bukhatott semmit.
EZÉRT nem sajnálom azokat, akik princot vettek.
Ha ennyiből sem érted meg akkor sajnállak. -
WrongWay
csendes tag
válasz
üzenetére
A princokról:
Szerintem,aki tényleg ért egy kicsit a számtechhez az előbb utánaolvas a dolgoknak,és CSAK aztán megy a boltba lemezt venni. Az interneten pedig az ember minden rendes fórumban megtudhatta volna hogy a princo lemezek 1 nagy rakás sz@rral egyenlők.
Aki meg csak úgy a szerencsében bízva megvette a legolcsóbbat, meg is érdemelte.
Én szépen utánanéztem a dolgoknak, amikor dvdírót vettem.Megtudtam hogy a Verbatim/T. Yuden/Ritek G04 lemezek azok amik érdemesek megvételre,úgyhogy tudom hogy nem vettem zsákbamacskát.Aki pedig a wbteamen keresztül vett valamit,igen nagy eséllyel a neten ismerte meg a boltot, innen pedig egyértelmű hogy körül tudta volna járni a témát.
SŐT!!! Sokszor találkoztam olyan emberrel,aki lesz@rta amit tanácsoltunk neki(miszerint ne vegyen princot mert eltűnik róla az adat),aztán később jött sírni...mert nem volt hajlandó plusz 40 forintot kiadni egy Ritek G04re dvdre...az ilyen sztem meg is érdemli... -
WrongWay
csendes tag
hmm. Ugye-ugye...??
[Szerkesztve] -
WrongWay
csendes tag
Igen, így van, nem is állítottam az ellenkezőjét. De azért gondolom te is belátod,hogy van valami abban amit írtam.
-
WrongWay
csendes tag
Hmm...
Vazz, miért nem jelented fel akkor azt a másik 5 boltot is??
Tudod, a dolgok máshogy vannak mint ahogy te azt gondolod.Egy nyugati régióban élő ember,például egy német, kb 5ször annyi pénzt keres mint amennyit egy magyar átlagember.Így lehetséges az, hogy egy német ember anyagilag meg sem érzi amikor bespájzol dvdkből, míg nálunk erősen meg kell gondolnia a kedves delikvensnek hogy hány darab 500ft-os lemezt vegyen.Ezért nem értem,hogy téged mit zavar az, hogy más egy kis örömöt is tud az életébe vinni úgy, hogy ''ügyeskedik'' egy picit?
Itt jön képbe Bicsu véleménye :''Akinek nem telik Fila cipőre az akkor ne is hordjon cipőt, hiszen a piacos wink törvényellenes?''
[Szerkesztve] -
WrongWay
csendes tag
pls valaki magyarázza el mailben hogy mi volt az a ''másik'' szolgáltatás....
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest