Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szaddam7
csendes tag
Hi Mindenkinek!
Nem hagyhattam ki hogy ne írjak ide. Ugyanis én is érintett vagyok a témában.
Pontokba szedném a véleményemet. Az eddig elhangzott hozzászólásokat elolvastam. Ezek alapján írok.
Elősször is köszönöm a fenti tagnak (nem jellemezném), hogy elindította ezt a lavinát (ha a beírása miatt volt a bolt bezárása). Neki írok.
1. A kiszolgálás valóban nem volt olyan szuper, de ez engem annyira nem érdekelt.
2. Amikor én elősször vásároltam DVDt, akkor nem jártam utánna olyan alaposan az egyes típusoknak. Ezért is vettem 50 db Arita DVDt és 50DB Princo DVDt. Ezzel a vétellel nem volt gondom. Az íróm LG4082B.
3. A következő vételnél 100 db Princot vettem. Nem tagadom, azért 100 db-nál az a 20-30Ft is valami. Itt már elkezdtem szívni vele. Gondoltam, hogy az író a gagyi. De a fórumok olvasásakor és a saját tapasztalataim alapján rájöttem hogy a Princo DVD lemezzel van gond. Nem olvasta vissza 95-97%-nál csak az író. Én nem a boltot szidtam. Csak megfogadtam, hogy többet ilyen DVD-t az életben nem veszek. Egyébként a szekrényembe lapul 2*10dbos bontatlan Princo lemez. Csak lapul, ugyanis nem tudok vele mit kezdeni. Ezek után mégsem nyomtam fel a boltot. Sőt oda mentem továbbra is vásárolni.
4.Nem tagadom a legális munkám mellett, ami után adózok havi 30 -50ezret, írok másnak DVDt. Kijelentem kis mennyiségben. Tudod semmi sincs ingyen sajnos. Ekkor hoztak vissza hozzám Princo DVDt, mondva hogy nem olvassa vagy akadozik a visszaolvasása. Én voltam olyan gerinces, elnézést kértem és másnap kicseréltem a rossz DVDt. Amúgy meg nem kötelező írott DVDt venni. Én nem tukmálom rá senkire. Akkor miért az írottat választják? Nincs borító nincs nyomat a DVDn. Egy nagy szutyok. Én is és sokan mások is az eredeti legális filmeket venné meg.
5.Ezek után DVDt és lemezt is cseréltem. LG4082Bt Pioneer 108Dre, a Princo lemezt pedig jobb minőségűre (Ritek G5). Mondván hogy az a 20-30 Ft nem vág agyon, valamint annyit nem ér a Princo, hogy a szutyok hibás DVD lemezek a szekrényemben gyűljenek. A mostani DVD-ket (amit már nem tudom hogy honnan szerzek be) 4Xen irom a Pio iróval és senki nem panaszkodott.
6.Egyébként nem vagyok gazdag, sem a szüleim. A gépemet is a saját keresetemből vettem iskolaéveim során. Most is egy gagyi Abit BX133RAID 900 Celeron 384MD SD és egy MX400-as kártyám van Live 5.1-el. Egyébként Pesten lakom albiban. Elhiheted nem olyan olcsó a pesti élet és az albérlet sem. Úgy olvastam nem vagy pesti.
7. Ha már itt tartunk, szerintem te sem vagy teljesen tiszta. Jó, szerencsés vagy hogy számtek üzletben dolgozol. Van aki nem, és kénytelen spórolni, gyűjtögetni hogy gépet vegyen. Ha nem akar használt, vacak alkatrészeket venni. Ami ugyebár zsákbamacska. De viszont szeretne fejleszteni, szórakozni.Visszatérve az első mondathoz. A konfigod elég állat. 20 évig dolgozol ott hogy letudd az árát? (Most nem akartam számolgatni és nem irígységből mondtam)
És minek neked annyi hdd? 2*160GB SATA és 2*120GB ATA HDD. Gondolom nem a családi videóidat tartod rajta. Én nem tartanám. Még mielőtt visszavágnál, tudom, hogy semmi közöm a dolgaidhoz.
Ennyi
És bocsi a hosszú beírásért.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Milyen autót vegyek?
- Mini-ITX
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest