Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hequila
őstag
Szerkesztés 2, csak letelt a 8 perc...
Nem veszek semmit legálisan, amit olcsóbban be tudok szerezni illegális forrásból. Az engem nem érdekel, hogy ezzel másnak ártok, mert nem az én bajom, és mielőtt bárki fikázna ezért engem (bár nyugodtan lehet, megértem) erről szól a kapitalizmus! Nem a másik átbaszása, hanem a konkurencia tönkretétele törvényes eszközökkel, Ha megnézitek, mindenhol ez van (pl. a Philips is a konkurenciát akarta csökkenteni / tönkretenni azzal, hogy a Princo forgalmazását megakadályozta vagy mi a fene). ''Okosak élnek, buták halnak''. Hidd el, hogy van a környezetemben elég vállalkozó, látom, hogy mit csinálnak. Van olyan vállalkozó ismerősöm, aki az utolsó papírlapról is számlát ad, az ő helyzete egyre nehezebb, egyre nehezebben megy a bolt. És van olyan is, aki néha mellőzi a számla kiállítását és a valóságbnak megfelelő könyvlést, ő vígan megvan, fellendülőben van a bolt. Na de tényleg nem erről szól ez a topic.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4438
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest