Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Oliverda #10786 üzenetére
Mi az önzés azon, ha valami jól működő dolgot elcsesznek, és az nekem nem tetszik?
Abu85: Elolvastam. Az vicces, hogy az AMD csak az említett módon tudja megoldani, míg az ATT képes normálisan kezelni. Mutass már egy példát, hol esik le az ATT órajele 2D-be, mert én évek alatt egyetlen egyszer sem találkoztam ilyesmivel!
Volt HD3870-em, nem is egy, és nem volt órajel ugrálás. Hidd el, tudnék róla, ki szoktam monitorozni a GPU-használatot.
Azzal nekem sem lenne bajom, ha játékok alatt művelné, mint az ATT. Biztos az én hibám, de egy ablaknyitást, vagy ablakváltást nem tartok játéknak. Lehet, te azzal játszol.
Persze, azt használom, nem véletlenül. És még mindig nem értem, miért nem tudja az AMD ugyanazt megcsinálni, amit egy ember, azaz hogy a szoftvere rendben kezelje a VGA-t, és egy fejlesztéssel ne vágjon haza egy másik funkciót, + viszont, stb. Persze, megmagyarázni lehet, duma van dögivel, de logikus okot még nem olvastam róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Nvidia Geforce RTX 3090 Founders Edition
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest