Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuel
tag
válasz
Lacccca87 #39896 üzenetére
Egy Ryzen 1700-al jó lesz szerintem, de a hűtés is gyári, nem lehet buherálni nagyon ez HP.
Nincs vele gondom eddig, csak hogy gyenge a proci, az meg használt van jó árba, maximum tanulópénz lesz újból hogy többet ne vegyek brand gépet. A micro laggokhoz hozzászoktam. Sose volt jó gépem, akár épített, akár a mostani brand. Talán egyszer mikor bejött a 2mag, ott még jó volt nálam minden. Amúgy sikerült az RX 550-en a ventilátorfelpörgést megoldanom, driver gond volt, mivel én leszedtem az ajálott frissítések mindig telepítéskor és utána gyalultam le a legvégén mindent, AMD Remover Clean-el, csak hát valamiért behülyült, nem szedte le az AMD progi, DDU-t nem használtam még, majd legközelebb talán kipróbálom azt is.
Köszönöm szépen mindenkinek, hogy ilyen segítőkészek vagytok!u.i.: Megyek már manapság a saját fejem után, öregszem is, sajnálom ezt a kellemetlenséget, hogy túl elmélyültem ebbe a topikba is és ilyen dolgokat hoztam fel, tanulni lehet belőle, mint bármiből. Maradok AMD párti még mindig, nekem nem hiányzik hogy olvadjon a kapcsoló.
Üdv.
Béke!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Milyen autót vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amatőr csillagászat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP szerverek áron alul
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest