- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_DiEGO_
őstag
SP1 tartalmazza már a .NET-keretrendszer 3.5 -öt ... erre max a javítást 3.5.1 mehet . Ha alap Win7 van fenn és külön feltelepítve a 3.5 vagy 4 ... megy
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Hát úgy látszik a 4670 tolyik a ccc+sp1 kombóra.

-
scope2007
addikt
na volt a hét elején OS reinstall.. fel is tettem a 12.4es drivert.. minden pöpecül megy vele..
bf3 se kressel meg.. ami a 12.2el előfordult sokszor. 12-1 és 12.3 is jó volt.
talán még az fps is ""fix""ebb lett bf3ba, de lehet csak a rendszerújrahúzás játszik közbe.
vsync on fix 60fps, szépen fut. -
vlevi
nagyúr
válasz
_DiEGO_
üzenetére
"csak egy ATI alap illesztőt ad neki"
Nem teljesen. Én pl. a Win7 első bétájával is játszottam, gond nélkül. Valami 9.?? verziójú ATI driver benne volt. Meg lehetne nézni pontosan, hogy a Windows Update-n keresztül milyen video driver frissítés megy fel. Ati CCC, azaz Catalyst Control Center viszont nincs benne, tehát beállítani nem tudod vele a 3D-s dolgokat. Emiatt érdemes felrakni más drivert. -
_DiEGO_
őstag
Win7 mindennek megpróbál kapásból egy általános illesztőproggit adni, hogy működjön - 2D be menne is a végtalanségig... alapértelmezett illesztővel persze hogy nem tudja azonosítani - csak egy ATI alap illesztőt ad neki , vagy épp akárminek hálókari , audio stb ... de ezek csak az alapműködéshez jók. Mindenképp kell mindennek a saját telepítője ! Akkor tudja beazonosítani és megfelelően működtetni ...
Egy étteremben sem az édességgel kezdjük az ebédet - ott is megvan a sorrend mi miután jön... ( durva hasonlat)Nah szóval odakell figyelni ... és a telepítési sorrendet itt is betartani - Első a csipszet driver ugye. Én utolsónak a LAN vezérlőt rakom fel .
-
djkay
senior tag
válasz
_DiEGO_
üzenetére
Figyu a lényeg hogy a több generácios windows driver töröl és ujrarak müködött, csak beadtam a helyét. máskülönben a rohadt win7 vmi saját drivert azonnal berak, amivel viszont lefagynak a legujabb játékok(dx11esek). igy viszont most fasza.
ha a catalistot letörlöm attól még a driver megmarad érdekes. söt az a legérdekesebb h már megvolt a 3870 driver és nem frissitette be , pedig megnéztem direkt az eszközkezelöbe és akkor azt irta h az a legfrissebb. viszont zárojelben ott volt mellette vmi : HD 3870 (microsft blabla). most meg már nincs ott.érdekes dolgok ezek 
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem tudom, nekem 12.1 van fent talán 4670-hez és nem volt probléma vele. BAC, dirt demó, mind nagyon jól fut 30+ fps-el. És nincs sp1-em fent.
-
djkay
senior tag
...megfagyott még játék elött.. menüben.
na most megint eszközkezelő driver töröl. (ugyanis a windows magáét rakta be megint ..) most mappából bead és ahova installálta magát az ati onnan kiválasztottam és most Jó! a játék már jól fut mert már 10 perce nem fagyott ki. nem kiabálom el de eddig még sose ment 
-
djkay
senior tag
Na kész is vagyok ime: Eszközkezelő- innen is kitöröltem a drivert. mivel még mindig látta hogy 3870 van benne. most hogy feltettem a 12.4-et restart után már jó is a verzió , nem köcsögözik a gép. na most kiderül fagy-e a játék. ha igen akkor szarul van '"+"!+%"/!%/ a játék

-
djkay
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
2012 január végéig minden javitás fentvan
-
djkay
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
hát jo kérdés. biztosan nem volt rossz driver fent mert mielött feltettem ezt a "legujabbat" .azelött elindult minden, max a legujabb játékok közül 1-2 megfagyott. nemtudom biztosan azt sem hogy a videokari driver miatt fagy -e le, ez is csak egy tipp.
ujrainditást csináltam már ugy hogy letöröltem a létezö összes ati drivert, de ujratelepités után is az a control center azt irja hogy ez a 09.7-es. és a barom ha frissiteni akarja magát ugyanaz jön le az ati oldalárol. manuálisan is. (de igazábol ez a 12.4-es, nemtudom miért ir rá 9.7et)
na nekiugrok azzal a sweeperrrel most -
deadwing
addikt
Ha drivert downgradelsz, akkor a driver sweepert nem úszod meg. Viszont utána tényleg csak az lesz fent amit utoljára felraktál. Driver uninstall, majd restart csökkentett módban, driver sweeper elindít rendszergazdai jogokkal, majd nyomsz benne egy cleant. Utána mehet fel a régebbi driver.
-
_DiEGO_
őstag
Hali
Szegény kis HD3870 512mb kártyának elég ha felteszed a 11.9 max a 11.11 -et...
Tudom van benne kakaó , de már a 4xxx széria is hanyagolva szinte ... de júniustól meg hivatalosan is .
Szedd le a 12.4 -et és szedd le a neki megfelelőt - és máris jó lesz . -
totyax
aktív tag
Ez a Catalyst egy szerencsétlenség. Mondom kipróbálom ezt a profilozási lehetőséget, tehát hogy alkalmazásonként meg lehet adni (végre, hosszú évek után...) a 3D beállítási lehetőségeket, AA, Aniso stb. Létezik-e, hogy ez a szerencsétlen annyira primitív, hogy ha kiválasztok egy már meglévő profilt, annak a beállításait nem tölti be? Tehát ha módosítani akarok valamit, akkor állítsam be magam az egészet újra?
-
djkay
senior tag
sziasztok! Nos nemrég feltettem a Win7 64-bit-et.
Van egy Phenom II x4 procis AMD-m, HIS HD3870 512mb ddr4 videokártyával. Na most a win7 felrakása után nagyon semmilyen drivert nem kért elindult minden. Na most a Battlefield játékot probáltam a 3-at és hát kb 1-2 perc után kifagy a játék. mondom biztos a játék nem ok. Na most probálkoztam az NFS run játékával is, itt is hasonló helyzet áll elő.
Lehet h a gépigényhez gyenge kicsit a kártyám, de mégis elindul és játszható lenne és megfagy! (csak a játék, a gép az nem!) visszalépek win-be bezárom.
Na mondom egy driver frissitést nyomok hátha.. Feltettem az AMD oldalárol a 12.4-es Ati Catalist(AMD Vision Engine Control Center). 155mb... felrakom. hurrá. na most inditanám a játékot most meg azt irja h legalább 11.7-es verzió kell neki. (hát mondom ez simán megvan)
najo uninstall. restart install megint. és felteszi. NADE elinditva ezt az AMD cumót lent az infóban tényleg 09.7et ir ki és ez a baja rámegyek h Frissités de csak ugyanezt tölti le és rakja ujra és semmi változás a verzió AMD Catalist 09.7 marad az infójában! ,de ez elvileg tényleg aq legujabb 12.4! Ha ezt megbirnám oldani lehet menne minden mostmár jól.( a lényeg ha saját magát frissiti akkor is csak 09.7-et ir ki) WTF
na most ha uninstallálom, ami nem baj persze, akkor meg lehet h azért fagy ki egy két game. más játékoknál még nem vettem észre bár azok régebbiek. -
Xirtam
veterán
Új Catalyst nálatok nem csinál olyat, hogy kikapcsolom a gépem és a TV-t majd bekapcsolom és elfelejti a HDMI-t? Add képet, viszont hangot csak ha újra bedugom a HDMI-t.

-
_DiEGO_
őstag
BIOS frissítés után a beállítások Defaultra , alapra áll , szerintem valamit nem jól állítottál be , csak nem gondoltál rá ... Ha van egy jó beállítás - elkell menteni
adni neki egy nevet : EzJo
vagy valamit ... nekem is így van ... van 2 is egy alap: X3 alapórajelekkel , meg game: X4Tuning -al ...
ha már adott a lehetőség használjuk is . -
AtHoS
nagyúr
válasz
Mercutio_
üzenetére
Elindítod a win7 telepítőt lemezről, érzékeli, hogy van már telepített win7 és ezt javíttatod/frissíted vele.
Olyan, mintha újratelepítenéd, de minden telepített alkalmazás megmarad, viszont a drivereket újra kell majd rakni, ami nincs meg winupdate-en. Lehet, hogy win7 alól indítva is ugyanez lesz a végeredmény, de úgy még sosem próbáltam -
AtHoS
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
Eigen, de annak ellenére, hogy a C-meghajtóra engedélyezve volt nincs ilyen korábbi pont
holott már majd 3-5 hónapos a rendszer 
Közben driver sweeper is megvolt, nem teljes a siker úgy nézem, a vga driver, és az all-in-one driver se megy fel tökéletesen, de legalább már van normális felbontás.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Big Bopper
üzenetére
Én speciel mindig úgy telepítem az új drivert,hogy előtte uninstall (a korábbit+driver cleanerel takarítás) ,majd pedig jöhet a friss install!Nálam így még semmilyen gebac nem volt a driverekkel,pedig sokat panaszkodnak!

-
bozont
veterán
válasz
Big Bopper
üzenetére
-
Mercutio_
félisten
És ilyen kis kedves üzenetet dob fel.
-
Mercutio_
félisten
válasz
bozont
üzenetére
Ha az menne nem kérdeztem volna

Volt egy kis gondom így csak csökkentett módban indult a gép, ott viszont úgy tűnik hiányosan futott le az uninstaller, és azóta hibákat dobál akár uninstall, akár install, akár javítást választok
Az eszközkezelőben azt látom, hogy "szabványos VGA adapter"
Ha futtatom a telepítőt hibaüzenet: "telepítőcsomag hiba!"Valamint a naplóban ezt látom:
Hardveradatok
Név AMD Radeon HD 6410D
Gyártó ATI Technologies Inc
Eszközazonosító 0x9644
Kereskedő azonosító 0x1002
Kategória kód 0x030000
Ellenőrizte: 0x00
Alrendszer azonosító 0x9640
Alrendszer eladójának azonosítója 0x1849
Egyéb hardverMeglévő csomagok:
AMD Catalyst telepítéskezelő
Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable 64bit
AMD SATA vezérlő illesztőprogramTelepítendő csomagok:
AMD Catalyst telepítéskezelő
Végső állapot: Sikertelen
Tétel verziója: 3.0.838.0
Méret: 20 MbyteAMD APP SDK Runtime
Végső állapot: Sikertelen
Tétel verziója: 2.5.709.2
Méret: 90 Mbyte -
bozont
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
A saját uninstaller is jó, én mindig azt használom és gondom még nem volt vele. A régi driver törlése előtt mindig 'default'-ra állítom a beállításokat és utána törlöm. Ha nagyon szeretnéd, újraindítás után még Driver sweeper-rel törölheted a maradványokat, de nem szükséges (meg itt nem is annyira szokták ajánlani, de nekem még ebből sem volt problémám
). -
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Létezik olyan program ami a korábbi AMD all-in-one drivert és vele együtt a catalyst-ot eltávolítja, hogy az új laphoz és Llano procihoz szükségest gond nélkül feltehessem? (downgrade volt A6 3650-ről A4 3400-ra, valamint a lap mATX-es változatáról mITX-esre)
-
_DiEGO_
őstag
-
_DiEGO_
őstag
válasz
deadwing
üzenetére
Megnéztem , hát ASUS-ra nézve szégyenletes

The award-winning AMD OverDrive™ gives you complete control of your system. Personalize your experience in real time with easy-to-use screens designed for novice to expert users. AMD OverDrive™ allows user to tune parameters to help system stability, optimize performance, and control cooling/acoustic characteristics.
-
deadwing
addikt
válasz
_DiEGO_
üzenetére
Köszi! Szép kis darab és roppant hűvös tőle a motyó. Igaz ez kellett is neki, a gyárival grillsütő volt... Rosszul illeszkedik a gpu a rézre gyárilag, mivel a hűtő felülete olyan mint a bakony. Tettem fel a régiről képeket a 6990 topicba, ha érdekel nézd meg. Borzalom.
-
_DiEGO_
őstag
-
TIT
veterán
Üdv.
A tálca világos lesz(csökkentett mód)és teker a proci+a vga is 2 percig.Ez az új driver műve? -
deadwing
addikt
válasz
_DiEGO_
üzenetére
Be akartam rakni másik slotba, de nem fért be emiatt.
Na majd a héten ha ráér haverom, átviszem hozzá aztán kipróbáljuk.
Az amds konfig hozzászólásodat meg se hallottam
Jah amit linkeltél, arra csak annyit tudok mondani, hogy 11.12-vel működik, most is felraktam, hogy tudjak játszani azért rendesen. Ezzel gond nélkül szalad mindkét mag, szal ha egyáltalán nem fogom tudni kideríteni a probléma okát akkor leszarom és használom ezzel a decemberi driverrel.
No egyelőre ennyi, majd jövök ha megvolt a teszt másik géppel.
Köszi a segítséget!
-
angi9405
csendes tag
Sziasztok!! Nagy problémám van...
AMD Vision Engine Control Center-rel csináltam a képernyőcserét. Elég gyakran használom, mert így szoktunk filmet nézni itthon. Most azonban hiába nyomok rá a cserére, nem csinál semmit, csak villan egyet és visszamegy a kép a tévére. Először azt hittem hogy a monitorom ment tönkre, de anyuéktól áthoztam az LCD monitort, és azon is ugyanezt csinálja, náluk azonban múködik. Lécci segítsetek!!
Előre is köszönöm!
-
_DiEGO_
őstag
válasz
polonic
üzenetére
Esetleg egy havernál egy más csipszetes lapban kellene még megpróbálni ... Neadjisten egy AMD-s konfigban

Még egy uccsó tipp , vagy kérdés !
Másik PCIE foglalatban próbáltad ? tedd eggyel alábbra ... esetleg valamelyik foglalat láb /érintkwző elgyengült ... amit még nem tapasztaltam ASRock lapban ... -
deadwing
addikt
válasz
_DiEGO_
üzenetére
Minden kört végigfutottam már sajnos.
Mindkét biossal ugyanezt csinálja, és szűz 32 bites meg 64-es winnel is ki lett próbálva a 12.4-el + CAP, chipset driver fent van.
Hallottam már olyat is, hogy lehet hibás a kártyám. Nade ezt nem nagyon akarom elfogadni, mivel másik driverrel meg jól megy. Igaz emellett szól az is, hogy sehol semmilyen fórumon nem említenek ilyen problémát
Köszi azért!
Jah, tápom 1 CM GX750, 1 ágas 12V. Szal ezzel sem lehet probléma, természetesen a tesztek alatt nem is húztam. Az OC biost sem használom csak az alapot.
-
_DiEGO_
őstag
válasz
_DiEGO_
üzenetére
Alaplapi csipszet rendesen felven telepítve ? Mert : a kártyán lévő PCI Express vezérlő chip felelős a két GPU közötti adatforgalomért, valamint az alaplapi északi hídban vagy processzorban található vezérlővel való kommunikációért is.
Más tippem ötletem nincs ... gondolom tápoddal nincs gond ...
-
_DiEGO_
őstag
válasz
deadwing
üzenetére
AMD oldalán [i t t] jártál ? Olvasd végig ...
Talán lesz ott valami eredmény ...BIOS -ban valami erre utaló beállítás ? Gondolom iGP tilva ... pedig driver lesz a ludas.
Gondolom Win 7 64-bit van fenn ...
Dual BIOS nincs átkapcsolva ?The AMD Radeon™ HD 6990 graphics card features dual-BIOS capabilities. This feature is controlled by the Unlocking Switch, which toggles between the factory-supported Performance BIOS of 375W (BIOS1), and an Extreme Performance BIOS (BIOS2) that can potentially unlock higher clock speeds and up to 450W of mind-blowing performance!

Gets up to 1.8X of a graphics performance boost in dual mode.
8_861_Asus_Vista_Win7_WHQL.zip
ASUS VGA card display driver for Windows Vista/7 (32/64 Bit Edition)
165,97 (MBytes) 2011.12.26 update -
deadwing
addikt
A 6990 topicot már telesírtam, de egyelőre nem kaptam megoldást. A kártyám újabb, 11.12 feletti catalystokkal nem hajlandó terhelni a 2. magot. Szűz winnel is kipróbáltam, meg 32 bitessel is, CAP-al és anélkül is. Milyen változás történhetett a driverben, ami ezt okozhatja vajon? Sajnos egyre erősebb a gyanúm, hogy hw hibám van, csak nem értem, hogy függhet ez össze bizonyos driverekkel... 11.12-vel tökéletesen megy. Örülnék nagyon, ha valaki tudna segíteni.

-
scope2007
addikt
válasz
rostiron
üzenetére
én innét szoktam mindig.. favba be van helyezve
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
A 12.4 catalyst-ot honnan lehet tölteni ?
-
Ringman
félisten
hello!
az alábbi problémám lenne(nem tudom, hogy catalyst v windows hiba):
környezet: win7x64, catalyst 12.3 (de valamelyik régebbivel 12.? is csinálta), többmonitoros felállás.kiterjesztett (extended) módban hibernáláskor, ha
- csak 1. képernyő aktív, kiterjesztett módban áll vissza a rendszer
- ha kiterjesztett, többmonitoros módban történik a hibernálás, akkor csak az elsődleges monitor aktív, a többi nem.a probléma elhárításához az ötleteket&megoldásokat előre is köszönöm

-
vlevi
nagyúr
válasz
szpal17
üzenetére
Ezt nálam minden driver uninstall/reinstall után meg kell csinálni, de szerintem érthető, mert uninstallkor eltűnik az ATI HDMI OUT driver, újként pedig nem lesz alapértelmezett.
Amikor átváltasz tévére, akkor egyszer be kell menni a hangerőszabályzóba, a lejátszóeszközökhöz, és alapértelemezett eszköznek beállítani az ATI HDMI-t. Így már a tévén fog szólni a hang. Ha visszaváltasz csak monitorra, akkor lekapcsol a HDMI hang, és a PC hangszóró fog szólni. Nálam legalábbis így megy. Igaz, nálam is volt egy olyan driver, valamikor tavaly, ami mindíg elfelejtette, hogy a HDMI hang az alapértelemezett. -
szpal17
őstag
Sziasztok!
Van egy 5770-em amely a 12.3-as driverrel hibátlanul működött...miután frissült a 12.4-re a HDMI-n keresztüli hang leválasztottá vált...
Monitor és Tv közt szoktam váltani, néha kiterjesztett, néha csak az egyik. Eddig automatán engedélyezte a HDMI-s hangot, most nem.
Van valami beállítási lehetőség a driverbe, hogy ne kapcsolja le?Emlékszem tavaly is volt ilyen egy két driver esetében...akkor hagytam a régit és pár hónap után tettem fel az újat, de most ismét ez a probléma..
-
pethYeti
addikt
12.4-hez CAP kb mikor jöhet ki?
-
Predator2
addikt
Hello
Gondoltam ha már megjelent a legújabb Catalyst frissítem a régit de akadt néhány kérdésem:
Először fogtam és csak az AMD videokártya illesztő programot uninstalláltam majd letöltöttem az új szoftvercsomagot (sajna csak külön illesztő programot nem lehetett) elindítottam a telepítőt és csak külön nem lehetett kiválasztani a videokártya illesztő programot egyéniben telepítettem mind ki volt pipálva egykét kivétellel de azokra azt írta hogy friss. Feltelepítette őket de először hibásan csak másodikra rakta fel a VGA-hoz valót. (Menet közben többször is újra indítottam a gépet)
A kérdésem az lenne h most az egészet fogta és lefrissítette magától? vagy a régi mellé feltelepítette az újat? Először miért telepített hibásan miért kellett 2x lefuttatnom a telepítőt?
Ha legközelebb telepítem akkor csak elég letöltenem a legújabbat "csomagot" és nem is kell uninstallálnom semmit csak elindítanom az újat?Vagy ha rosszul csináltam teljesen akkor írjátok le nekem helyesen hogyan kellett volna.
Egy 6870 VGA-m van és Win7 x64-et használokA válaszokat köszönöm előre is
-
erikke17
őstag
válasz
_DiEGO_
üzenetére
Hmm ezzel most arra akarsz célozni hogy tegyem fel a legújabb Drivert?

Nekem is ez futott le elsőre agyamban.. Csak hát SP1-em még nincs fent, ugyebár 11.7-től felfele már kell, igen tudom.. tegyem fel nem kerül semmibe
Csak félek hogy úgy fogok vele szivni mint XP-n hogy másodszorra sem akart felmenni mert háromnegyedénél megállt a telepités...

Még arra sem fogható ez az egész jelenség hogy driver maradvány mert szűz rendszerre volt telepitve.. -
ThodEE
őstag
És a WoW úgy beszaggat a városba 12.4el hogy játszhatatlan (5-15FPS), új driver! HipHipHurrá

-
_DiEGO_
őstag
válasz
erikke17
üzenetére
Az uj Catalyst 12.4-es változat támogat minden asztali videokártyát a Radeon HD 2000-es sorozatig visszamenőleg, de a mobil videokártyákhoz, a Brazos platform APU egységeihez, a Llano APU egységekhez és a Radeon HD sorozatú integrált videó vezérlővel ellátott lapkakészletekhez is használhatjuk.
Használd ezt a verziót bátran - de előtte az előzőt rendesen szedd le a mentett beállításokkal együtt

Változások:
Az MLAA élsimítás, amely elődjéhez képest eltolt mintavételezéssel dolgozik, így a korábbinál élesebb textúrákat biztosít. A DirectCompute 5.0-s alapokon nyugvó eljárás nem csak szebb képet, de jobb teljesítményt is kínál: egyes esetekben akár 80%-os gyorsulás is mutatkozhat a korábbi MLAA kiadáshoz képest. Az újítás a Radeon HD 5000-es sorozatú videokártyáktól kezdve minden Radeon HD sorozatú terméket támogat.
Az SLAA technológia esetében is történt némi változás. Az AutoLOD funkció mostantól DirX 10 - DirX 10.1 és DirX 11 -es alkalmazásoknál is elérhető a Radeon HD 7700 a Radeon HD 7800 és Radeon HD 7900 -as sorozatú videokártyák esetében. Az eljárás sok erőforrást igényel , legfőképp memória/sávszélesség tekintetében , viszont cserébe kiváló képminőséggel ajándékozza meg a felhasználókat.
És frissült a textúra szűrő funkció is, amely a korábbinál jobb képminőséget kínál, méghozzá úgy, hogy a teljesítményre egyáltalán nem gyakorol negatív hatást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ha a catalistot letörlöm attól még a driver megmarad érdekes. söt az a legérdekesebb h már megvolt a 3870 driver és nem frissitette be , pedig megnéztem direkt az eszközkezelöbe és akkor azt irta h az a legfrissebb. viszont zárojelben ott volt mellette vmi : HD 3870 (microsft blabla). most meg már nincs ott.érdekes dolgok ezek 
na most megint eszközkezelő driver töröl. (ugyanis a windows magáét rakta be megint ..) most mappából bead és ahova installálta magát az ati onnan kiválasztottam és most Jó! a játék már jól fut mert már 10 perce nem fagyott ki. nem kiabálom el de eddig még sose ment 
na most ha uninstallálom, ami nem baj persze, akkor meg lehet h azért fagy ki egy két game. más játékoknál még nem vettem észre bár azok régebbiek.

Most ha menet kzöben kikapcsolom a TV-t majd be akkor sincs hang. És ez az új driver óta van.
)

holott már majd 3-5 hónapos a rendszer

Ha futtatom a telepítőt hibaüzenet: "telepítőcsomag hiba!"