Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz totyax #16876 üzenetére
takarítást már maga a program is elvégzi.
12.1/12.2nél az új kártyák miatt voltak némi bugok (presetek bugzottak 12.1 és 12.2 RC1-2/PC alatt).
a video bemutató az nem extended desktop feature?
overdrive fura, próbáld meg egyel korábbit.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
törölt tag
válasz totyax #16901 üzenetére
"Furcsa hogy az amd ennyi év alatt sem tanult meg programozni, lehet az egész .net tákolmányos vackukat ki kéne hajítani a kukába, és egy normális (felhasználó szempontjából normális) programozási nyelven, nyomkövetési és logolási lehetőségekkel felvértezett beállító programot kéne írni, ami pöccre indul és nem zabál erőforrást."
a .NET erre pont adna lehetőséget, lehet benne gyors, optimalizált, nyomonkövetkető progit írni. csak akarás kérdése.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz totyax #16901 üzenetére
ajánlásra tudsz adni egy linket? csak mert van autoupdate feature is, a kettő dolog meg szerintem eléggé kizárja egymást. 2008ban tényleg kellett CCleaner catalyst installok között, mostanra egy sima update megoldja a dolgokat.
attól, hogy nincs kiszürkülve, szerintem alapvetően egy laptop featureről van szó, amit külső projektorok használatára találtak ki. de lehet tévedek.
"(felhasználó szempontjából normális) programozási nyelven"
felhasználói szempontból tökéletesen mindegy, hogy gépi kódban, ASMben, Cben, C++ban, javaban, .netben, prologban, shellscriptben, rúnabetűkben, haikuban van írva a program. hozzáértőknek: persze korlátok között, nem minden alkalmas minden célra, de ez már bőven nem tartozik a tárgyhoz."nyomkövetési és logolási lehetőségekkel felvértezett beállító programot kéne írni"
ennek semmi köze a nyelvhez. endusernek meg tökéletesen felesleges bármilyen advancedebb bugtracker vagy logger. attól nem lesz okosabb, hogy az ADD hibázik az X regiszterben [Y] state mellett, ha már legalább fél órája fut a furmark, a VRMek legalább 90fokosak, a GPU legalább 70fokos és a memóriában a 01110011010101101 pattern megjelenik a 0xABCD - 0xABEF címtérben. ha még értelmezni is tudná, hogy mi a hiba (nem fogja), javítani biztos nem tudja."ami pöccre indul és nem zabál erőforrást."
gépfüggő, nekem indul pöccre és érőforrást se zabál annyit, hogy észrevegyem.[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
VGYke
addikt
válasz totyax #17028 üzenetére
Amit írok, nem azért teszem hogy itt reméljek megoldást, csak megerősítelek hozzászólásodban, kvázi csatlakozom az előttem szólóhoz
Másik fórumban kérdésem és válaszok aztán újabb kör. Tehát 1-2 program (a példában játék), mindenkinél fut, vagy talált rá gyógymódot, én bármit csinálok, kudarc. Szóval csak példa volt, nem kérdés.kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Blizz
őstag
válasz totyax #17262 üzenetére
win7 32bit és mpc hc 64bitet használok,érdekes h mátrix pl megy 1080p-be,dark knight viszont nem ment,vagyis zölden villogott a kép. Youtubeon hang van,kép nincs,ez csak olyan videókban,ahol megengedett az 1080p. Ahol csak 720p a max ott megy. A másik érdekesség,hogy a beágyazott videókban (1080p-be) teljes képernyőn van kép.
Óóóó...Disabeltem a hardware accelt és működik!
köszönöm!
[ Szerkesztve ]
No mistakes, just happy little accidents
-
_DiEGO_
őstag
válasz totyax #17273 üzenetére
Mindegyik a maga natív felbontásában teljes képernyőn adja a legjobb képet . Az nem elégséges hogy látom - igaz alul felül ott a fekete csík , de had legyen a monitor teljes méretében kihasználva és torzításmentesen .
De nézd meg ezt is : [link] ha átsiklottad már .
[ Szerkesztve ]
-
Jolly777
csendes tag
válasz totyax #17541 üzenetére
Köszi a választ!
Azért akarnám kiiktatni, mert nagyon zavar, hogy 5-10 másodpercenként
recovery-zi magát a gép úgy, hogy semmi jel nem mutat arra, hogy melegedne.
Persze ez mindig csak 3D alkalmazások során fordul elő, de ott sem mindenhol.
Van, hogy a sokkal gépzabálóbb játékprogramnál nem csinálja egyáltalán és a hitványabbnál pedig igen..., változó.
Furmark-kal is stresszeltem már fél órán keresztül, semmi probléma nem volt.
Próbálkoztam különböző driverekkel is, nincs húzva a GPU, sőt még visszább is
vettem az órajeléből, de mindig ugyanaz.
Az érdekesség még, hogy míg csak sima win7 volt gépen, addig közel
ennyit nem csinálta, most viszont az sp1-el bővített van telepítve és állandóan
csinálja. Ebből is gondolom, hogy a win7-ben van valami, aminek nem kellene
ennyire úgymond óvatosnak lennie. Olvastam már külföldi oldalon valami "küszöb" növelésről registry-ben, ami orvosolja ezt az állandó, (sok esetben)
"felesleges" recovery-t, de nem tudom, hogy hogyan kellene, és ezért
szeretném, ha valaki el tudná mondani, hogy hol találom pontosan, illetve miről
mire írjam át.
Sokszor nem annyira nagy és végzetes az a probléma, hogy okvetlenül le kelljen
fagyasztania magát és visszállítani a megfelelő állapotra... Túl érzékenyre van állítva alapból..., szerintem
Az a baj, hogy itt a magyar fórumokon mindenki erőlteti ezt a VGA melegedés, GPU túlhúzás és a táp problémákat. Értem én, hogy az is lehet probléma persze, de egyéb software-es megoldásként ezt a registry-s lehetőséget sehol, soha, senki nem irja sajnos, pedig nekem pont ez kéne.XP-vel az ég világon semmi gondom, csak hát az ugye már elavult op. rendszer a mai technikához...
Bízom abban, hogy teccikérteni
[ Szerkesztve ]
-
Jolly777
csendes tag
válasz totyax #17555 üzenetére
Sajnos már nincs gari a kártyára.
Van frissebb bios, amit majd le is szedek, hátha... Igaz, legfőképpen a
stream processzorok számára van az kihegyezve, de reménykedek, hogy
megoldja a problémámat.
Még jó, hogy a magyar fórumokon használják az emberek a fejüket...Köszi a segítséget!
-
InfiniteReality
őstag
válasz totyax #17597 üzenetére
Nyilván, de szerintem ott sem a CPU a szűk keresztmetszet! Na majd kipróbálom SAS diszkről betömörítek SSD-re és megnézem mennyi a prociterhelés illetve milyen sebességgel ír a "lemez". Elvileg az SSD írása olyan 4-500 Mbyte/sec.
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
szijartg
őstag
válasz totyax #17722 üzenetére
csak gpun van a vga-n, máshol nincs, de nem full passzív, mivel egy Chieftec BA-02B-B-B házban van. abban hátul 2db 12es venti ami elég jó huzatot csinál.
a passzívot úgy értettem hogy a hőleadón nincs semmi venti.
amúgy monitorozva voltak a hőfokok állandóan.[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz totyax #17809 üzenetére
Az Install Managernél semmi nem tudja jobban, hogy mit kell leszedni. Én három éve így csinálom. Sokszor heti több driver telepítéssel ... eddig sosem volt belőle gond. Install manager expressben eltávolít, újraindítás, telepít az új driver, megint újraindítás és műxik. Ha én képes vagyok rá, akkor szerintem más is.
Persze, a saját felelősség az fontos, mert ezek a takarítók kárt is okozhatnak. Nyilván ezért senki sem vállalja a felelősséget. Én is csak akkor ajánlom, ha gond van, más esetben nem szabad takarítókhoz nyúlni.
Három éve felmegy. Úgy csináld, ahogy leírtam. A mostani rendszeremen az OS kb. két éves. Nagyjából 50-60 driverfrissítésen van túl, és még mindig nem problémázik. Csak követni kell a fentebb leírt folyamatot. Ezt egyébként nem én találtam ki. Az AMD ezt a procedúrát ajánlja driverfrissítéskor. Amit még érdemes megtenni az a vírusirtó ideiglenes kikapcsolása. Egyes víruskeresők a driver telepítését gyanús folyamatnak ítélik.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
bozont
veterán
válasz totyax #17812 üzenetére
Az a baj, legtöbbször nem derül ki hogy user error, vagy tényleg a driver vagy valami más hibája a dolog. De igazából nekem sem volt még semmi problémám, pedig a 10.x verziók óta cserélgetem a drivereket, de próbaképpen volt egy nv kártya a gépben és abból sem volt problémám hogy egymás után telepítettem fel a meghajtókat.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz totyax #17812 üzenetére
Nem csak én létezek, de nem vagyok PC-mágus. Ha nekem megy másnak is menni fog.
Nem azt mondom, hogy tökéletes vagyok, és nem hibázhatok, de annyira nem nehéz ezt telepíteni. Csak figyelni kell a sorrendre.Felesleges ellenőrizni első indításkor, mert ezt a Catalyst az install vége előtt megteszi. Ott meg tudsz tekinteni egy naplófájlt, ami leírja, hogy települt-e minden, és ha nem, akkor mi nem, és miért nem.
Ez a takarítás a mániájuk a felhasználóknak. Pedig a driverek nem véletlenül hagynak a gépen bejegyzéseket, vagy fájlokat. Ezek egy része a következő indtallnak szól, míg a fájlok a beállításokat tartalmazzák, hogy driver install miatt ne kelljen újra beállítgatni mindent.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
belinho
senior tag
válasz totyax #17839 üzenetére
Nem azért, de Abu elég jól leírt mindent. Az én gépem is megélt már elég sok driver frissítést, és nagyon ritkán van hiba. Soha nem volt még szükségem takarító progira sem.
Előző driver uninstall, újraindít, majd friss fel, újraindít ennyi az egész.
Szóval nálam is tökéletesen megy minden.
Biztosan nálad van a hiba, tehát ha nem akarsz tovább idegeskedni akkor húzz egy új op rendszert, majd fel a legújabb drivert és biztos működni fog. -
belinho
senior tag
válasz totyax #17949 üzenetére
Ha úgy telepíted és törlöd a drivert ahogy le van írva akkor nincs gubanc és nincs szükség takarító progira. Az általad fostalicskának nevezett CCC nálam tökéletesen működik, két éve ugyanaz az op rendszer és nem egy driver csere volt már. Nálam az overdrive is működik nem értem.
Szóval nehogy azzal gyere, hogy az AMD drivere a rossz mert akkor nálam is annak kéne lennie. Nálam miért nem hagyja ott a mocskot érdekes, biztos én csinálom rosszul. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz totyax #17950 üzenetére
Az MLAA 2.0 az SMAA. Ugyanaz az elve. Keresi a subpixel pozíciót, vagyis az eredeti MLAA-hoz képest ez a javulás. Jelenleg a subpixel pozíció keresése tudja a legkevésbé mosni a képet. Persze ahogy mindig megemlítem csodát nem lehet tenni a végső kép adataiból. Gyakorlatiatlan a mai driveres AA-k úgy működnek, hogy veszik a végső képet, és abból az adatból próbálnak jobbat alkotni. Logikus, hogy ez mennyire nehéz.
Ha már beépítik az MLAA-t, vagy az FXAA-t, vagy akármelyik post-process AA-t a játékba, akkor teljesen más a helyzet, mert a fejlesztő el tudja látni a rendszert subpixel adatokkal, illetve meg tudja azt csinálni, hogy a HUD-ot és a kép különböző részeit a post-process szűrő hagyja ki. Ez már nagyságrendi változás. A driverből viszont ilyet nem lehet csinálni, mert minden játék máshogy működik, vagyis általános érvényben az a közös bennük, hogy mindegyiknek van egy végső képkockája. Ezt dolgozhatja fel a driveres megoldás.[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz totyax #17974 üzenetére
Nem lehet állítani a Catalyst vezérlőpultban. Csak egy pipa van. Bekapcsolva működik, kikapcsolva meg nem. Nyilván amúgy az MLAA 2.0 is skálázható, ahogy bármilyen post-process, csak nincs ilyen opció a driverben, mert ide DirectCompute 5.0-s algoritmus került, ami elég gyors max. minőség mellett is.
Sok post-process AA csak azért skálázható, mert SM3.0-ban van implementálva. Az egy jóval lassabb algoritmus lesz a Gather4 és az LDS hiányában, így nem árt, ha az egyes termékeken nem számol annyit, mint max. beállításon. Az AMD csak DX11-es termékre engedélyezi ezt az opciót, így lényegében a lefelé skálázással nem nyernének sokat, inkább bent van a max. minőség (amit elképzeltek) és kész.Mozgás közben a post-process AA-k temporális zavarokat okoznak, de ez pont, hogy az FXAA-n jön ki a legjobban, mert kevés a mintavétel. Az MLAA algoritmusok erre szintén érzékenyek voltak, de a subpixel pozíció keresése az MLAA 2.0-ban és az SMAA-ban ezt jól korrigálja, noha eltüntetni nem fogja soha semmi. Ide subpixel adatok kellenek, amik driverből nincsenek. Subpixel adatokkal viszont irányítható a szűrés, szóval játékba építve az AA-t (és persze megfelelő adatokkal ellátva) ezek a temporális zavarok minimalizálhatók.
(#17975) totyax: Működik OpenGL-re is. A MineCraft nálam aktív szuper mintavétellel fut. Ez általánosan ki van kapcsolva. Csak a MineCraft elindítása aktiválja.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz totyax #17995 üzenetére
Az Opera topicban pont tegnap hozódott fel a téma, és megmondták, hogy sajnos az átlag emberek tényleg még arra is képtelenek sokszor, hogy az alapértelmezett böngészőt átállítsák tetszés szerint.
Akkor elképzelheted, hogy egy driver frissítés mit hozhat össze már az első hibaüzenetnél elvéreznek, amely üzenet lehet hogy egyszerűen felhasználói hibából adódik eleve.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz totyax #17995 üzenetére
Azzal nem tud mit kezdeni egyetlen support sem, ha a beküldött hibák 90%-át képtelenek reprodukálni. Ilyenkor segítenek remote desktopon, ahol ezt elfogadja az ügyfél. Rendszerint ezzel megoldják a problémát. Ebből van az az adat, hogy a remote desktopon vizsgált esetek majdnem 100%-a user error.
A support legnagyobb problémája mindig az, hogy jönnek a panaszok, és a leírások a reprodukálásra. Jellemzően ezt már úgy oldják meg, hogy a beküldésnél el sem fogadják, ha nincs jól kitöltve a visszajelző űrlap. A problémát a leírás alapján megpróbálják reprodukálni (konkrétan előveszik a user által leírt hardverkonfigot, telepítik a leírás szerint a szoftvereket, stb. - ezért kéri mindenki, hogy részletes tájékoztatást adj ... a több infó sosem gáz, de a kevés az sajna az). Ha nem sikerül előhozni a jelzett problémát, akkor áll az egész, mert egy hibát javítani csak úgy lehet, ha előbb reprodukálják. Ilyenkor jön elő, hogy a hiba a kevés leírásból jött-e elő, vagy csak user error. Ha sokan panaszkodnak ugyanarra, akkor az előbbi érvényes. Ilyenkor tesztelnek tovább, és/vagy kérnek egy remote desktop hozzáférést valahova. Rendszerint egyszer reprodukálva lesz a probléma. Ha csak pár ember panaszkodik, akkor meg kell nézni, hogy az adott gépen mi az ami a problémát okozza.[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz totyax #18000 üzenetére
Ilyenkor mindig az a kérdés, hogy minden gépet sírba visz-e, vagy csak egy specifikus részét. Nyilván minden gépnél a programban van a hiba. Ha máshol lezajlik a törlés telepítés, akkor is lehet még a programban a hiba, de specifikus a probléma is. Ilyenkor a specifikus hibát kell keresni, hogy mitől történt ez. Ha a programban ez nincs meg, akkor kizárásos alapon az adott rendszerben van valami gubanc, ami okozta az egészet. Nagyjából ezek a lehetőségek.
Bonyolultabb ez annál, hogy mindent általánosítani lehessen. Az általános telepítési hibák ráadásul eleve kijönnek a WHQL tesztnél.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz totyax #18000 üzenetére
A 12.1-nél nem írtam, hogy User Error lenne Már azért sem mert azért egy driver telepítés nem szokott kifogni rajtam
Egyébként mindig WHQL-s drivert telepítek csak, következésképpen ezúttal is így történt, de amint az látható a WHQL minősítés megléte sem garancia a sikerre
Az meg külön hab a tortán, hogy a 12.1 idején még a 6800-as széria volt az AMD első élvonalbeli sláger terméke, tehát még azt sem lehet mondani, hogy egy régi 3xxx-es vagy 4xxx-es kártyáról lenne szó, amire ugyanúgy minden hónapban felmászik a driver, de igazából semmit nem változtatnak a kártya szempontjából rajta, nem optimalizálják, nem igen tesztelik, aztán véletlen instabil lenne vele... nem itt arról volt szó, hogy sikeresen kiadtak egy olyan drivert - és ez átment az MS-nél is, ami a slágerterméküknél - mely egyébként akkor már majd egy éve a piacon volt - nem ment fel mindenkinél
Nyilván náluk ,meg az MS-nél a teszten átment, nálunk meg nem, de csak elsőre nem, mert második neki futásra, visszaállítást követően már itt is ott fityegett mintha mi sem történt volna
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz totyax #18019 üzenetére
Tökéletesen meghatározza a verziószámát. Ha az információs fülön megnézed, akkor a driver kiírja, hogy 8.961 a bázis, és utána írja a többi összetevőt: 120405a-137224C-ATI
A driver verziószáma tehát 8.961-120405a-137224C-ATI. A Catalyst szám csak egy egyszerűsített jelölés, arra, hogy ne a fenti sor alapján kelljen keresned. Annyira nincs köze a driverhez, hogy az OEM-es Catalyst meghajtókból a gyártók egy része ki is hagyja ezt a paramétert. Szimplán nem lesz a Catalystnek verziója. Ezért nagy hülyeség erre ellenőrzést felállítani egy programban, mert akkor az OEM-es gépek egy részénél ez nem hajtható végre.Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
_DiEGO_
őstag
válasz totyax #18019 üzenetére
Mi az , hogy abu megmagyarázza ? Inkább csak segít megértetni azokkal , akinél nem tiszta a dolog ... ha rendesen van felrakva , akkor - mint nekem is és sok-sok más usernek hibátlan a telepítés akkor mindent helyesen ír ki valamint működik is rendesen
Csak azt nem értem , hogy lehet ezt egyátalán elcseszni -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz totyax #18045 üzenetére
Te pedig folyamatosan hulladéknak titulálod azt, ami másnál jól működik. Hol is a hiba? Mert biztos nem ott, ahol működik. Én a PH-tól kapom a fizum. Te elveted a sulykot, amikor elkezded a problémád teljesen általánosítani.
A CCC verziószám kijelzése nálam 12.4. Szóval ez is megfelelő. Elmondom, hogy mikor fordult elő velem olyan, amikor nem volt jó a kijelzés. Amikor átmentem egy gépen egy driver sweeperrel, vagy amikor rátelepítették a Catalystot az előzőre. Csak nem akartam ezt mondani, mert már ezerszer leírtam, hogy miképp kell drivert installálni. Ha ezt követed, akkor 12.4-et fog kiírni, mint nekem.
User egy durva hibaforrás, és ez sosem változik meg. De amíg én, meg Diego, meg a hivatalos tesztekben az emberek meg tudják csinálni normálisan a telepítést, addig van remény.[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz totyax #18067 üzenetére
1. A fekete pontokhoz (de a pirosakhoz sem) nincs köze a PH!-nak, azt fórumozók vezetik önszorgalomból. (Újabban követi csak Kalandor, és próbál döntést hozni, de ez nagyon új dolog.)
2. Nagyon sürgősen befejezed a gyanúsítgatást (amit az oldal összes "üzemeltetője" nevében kikérek magamnak) vagy úgy váglak ki, hogy a lábad nem éri a földet. Igen, durva a hangnem. Pont annyira, mint a gyanúsítgatásod.Löncsi: Neked is utoljára szólok. Totyax legalább próbál érvelni, te viszont szimplán trollkodsz. A következőnél nem csak szólok. Volt már elég banod ilyenek miatt, simán mehetsz véglegesre. Ezen nagyon gondolkodj el.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz totyax #18067 üzenetére
Nem emlékszem Overdrive beírásra. Ha visszaolvasol nem is erről volt szó. Én pedig sosem írtam ide, hogy user error az Overdrive hiánya. Ezt vissza is keresheted. Február óta ott van ez a hiba a known issues résznél. Ha ki van lakatolva a felület, és törlés előtt nincs benyomva a driverre egy reset factory default, akkor el fog tűnni. Az, hogy user errornak titulálták anno, attól lehetett, hogy másnak ott volt a menü, míg neked nem.
Gyanúsítgatás helyett figyelj jobban oda, mert minden alapot nélkülöz a hsz-ed utolsó része. Jobb ha tőlem tudod, hogy a ph! megbízhatóság nem a mi oldalunk. A felhasználók csinálják önszorgalomból. Ha megnézed az oldalt, akkor az is ki van írva, hogy nem hivatalos.
[ Szerkesztve ]
-
InfiniteReality
őstag
válasz totyax #18046 üzenetére
Nem feltétlenül. Próbáld ki!
Erős vas birtokában be lehet úgy állítani a paramétereket, hogy csak minimális képhiba látszik, az is csak gyors mozgásoknál. A kép pedig minden esetben veszettül éles marad! Eleve a több képkocka láttán az agyunk úgy érzékeli hogy a kép élesebb (ami nincs így, de egy adott részletet több képkockán át kapunk meg, ezért az érzet). Különösen a kamera-panningnál nagyon látványos a 60 FPS 24 v. 25 helyett.http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz totyax #18133 üzenetére
Nem, csak az user error, ami user error. A hiba meg hiba. Egyszerű ez.
Nem kértelek meg rá, hogy kérj elnézést, de olyan oldal alapján vádolsz minket, aminek működéséhez semmi közünk.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz totyax #18135 üzenetére
Már nem ismert hiba, hanem javított. A hibát az okozta, hogy az AMD próbálja kiszűrni a moddolt kártyákat. Ha az van a gépben, akkor letilt bizonyos szolgáltatásokról. Ezzel próbál arra rávenni, hogy ne írd bele a HD 6970 BIOS-át a HD 6950-be. Szóval, ha nem a gyári BIOS van a terméken, akkor lehet, hogy nem fog működni. Panasszal nem élhetsz, mert a BIOS, ami beleírtál a termékbe a garancia elvesztését jelentette a normális működésre. Persze ezzel tuning mellett tisztában kell lenni.
[ Szerkesztve ]
-
crue
őstag
válasz totyax #18319 üzenetére
Az a legjobb az egészben, hogy azért a ccc felajánlja a frissítést és a hivatalos oldalról is a 12.6 tölthető le a hd4xxx szériához. Az átalguser meg néz windows telepítés után, hogy a frissen letöltött hivatalos driver nem települ a kártyájához. Ezt azért rendesen elbaszták atiék.
-
Alister71
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest