Hirdetés
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
s_knight
tag
Wittman!
Remélem Te tudsz majd valami okosat mondani a problémámra.
A gépem a következő:
- ABIT NF7
- 2400Mhz AMD T.Bred(B)
- 2x512MB Samsung DDR333
- ATI 9700Pro (128MB, 2.4nsRAMOK, TV-out)
- 80G Maxtor 133ATA
A problémám az, hogy ha Win98SE-t rakok fel akkor elso iditáskor kékhalál, majd ha felrakok a 3.2drivert és a control panelt akkor instabilá vál a rendszer és a 3DMarkok is kifagynak. Meg teljesen belassul a rendszer.
Ha WinXp+SP1-et rakom fel a 3.1 es driverrel akkor minden remekul megy, de viszont egy idő után előjön egy olyan hiba, hogy KÉSLELTETT IRÁSMÓD (Mind floppy-ra mind pedig HDD-re). A 3.2 driver XP alatt nekem továbbra sem megy. Ugyanis ha ezt rakom fel akkor az XP be sem indul. Kifagy. Szóval nem tudom mi a baj. Most XP+SP1-et használok de van egy olyan érzésem, hogy nemsokára ujra kell raknom(1hete raktam fel ujra), mert megint késleltett irásmódhiba lesz. Erre tudsz valami megoldást mondani. Szerinted mi lehet a baj? -
J.J. András
őstag
Wittmann !!
te tudom sokat tesztelgetsz !!!!
engem az érdekelne, hogy a 3.2-es Catalystot feltéve, ugyanazon beállításokkal több FPSt tud produkálni First Personos játékokban , mint egy Catalyst 3.0 ???
azért nem érdekel engem az élsimítás, mert amúgy nagyon gyenge CPUm van (Tua 1100@1500) ,és ez is sok neki, amit most megengedek!
szóval ?? lehetséges az, amit az egyik haverom mondott, hogy ''a 3.2-es Catalysttal 2-szeres lett a gépe sebessége''?? (előtte neki 2,1-es volt azt hiszem)
köszi előre is!
Aktív témák
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest