Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Aktív témák
-
wittman
aktív tag
Na megembereltem magam és újabb tesztekre adtam a fejem.
Windows XP+SP1 reinstal, driver cleaner, Via Hyperion4.46, dx9, Catalyst 3.2+ControlPanel, ja és megcsináltam a hangártya módosítást SBLive->Audigy2!!!
Felraktam a 3dMark2001SE és 3dMark2003-at.
Eredmények:
1024x768/32
2001se:8459!!! Király
2003:1390!!! Király egy Sapphire Radeon8500LE-től 285/272
Na akkor fel a RefreshFixet, beállít majd fel a gémeket egy kis tesztelgetés végett. Mohaa+Shpearhead, AVP2, Ghost Recon, UnrealT2003. Minden game tökéletesen megy high deatil beállításoknál és Fullon a control panelen minden csúcs minőségre felhúzva. És akkor itt meg kell állnom egy kicsit. Én kimondottan azért vettem Radeon8500-ös karit, mert megfelelő teljesítmény mellett grafikus minőséget is kap a user, gondolok itt a SmoothVisionra és az Aniso Filterre. Engem bórzasztóan idegesített mindig azok az átkozott fűrészfogak! Eddig a catalyst 3.1-es driverig minden oké volt, mert felhúztam maxra a FSAA-t és az aniso-t hoppá nincsenek recék meg fűrészfogak, akár OpenGL akár D3D. És akkor jött a hidegzuhany: Catalyst 3.2 tényleg gyorsabban megy mint a 3.1-es, de nem tudom ki vette még észre, hogy D3D-s játékoknál nem működik rendesen az FSAA! Hiába húzom fel maxra olyan fűrészfogas minden él, mint cápa foga és openGL-es játékoknál ez nem jelentkezett, sőt még jobb lett az élsimítás. Ha meg visszaraktam a 3.1-est minden oké D3D-ben is az élsimítással.
Talán ez már tényleg catalyst 3.2-es BUG!!!
Csak azt nem értem hogy ami eddig jól működött a régebbi driverekben (cat2.1-3.1-ig) azt miért kell elcseszni, talán azért hogy jobb pontok legyenek a Markokban?
Valaki találkozott az alábbi jelenséggel? D3D-s fűrészfogak full FSAA mellett?
Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elektromos autók - motorok
- Láncfűrész topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- EAFC 26
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs