Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eztis_Aztis: Invázió egy novellában alternatív befejezés dráma
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
oceanearth
őstag
szerintem nem rontottam el az örömét, mert ő is tudja, hogy ez egy ultrakompkat gép és nem vár tőle sokat, a másik meg, hogy úgysem hiszi el amit mondok, mert nem fogja érzékelni azokat a dolgokat amiket leírtam, nem fogja észrevenni a beégett eget az alulexponált a képeket a sötét hátteret.
-
oceanearth
őstag
nem észt osztok, csak elmondom a véleményem a túristacsattogtatókról, amik szerintem telejsen fölö9slegesek, ha nem tetszik ne olvasd el. nem én avgyok egyedül ilyen , hanem pl red is. és az 5ös hszemben nem volt olyan durva a hangenemem, csak reagáltam egy olyan hozzászólásra ami hülyeség megértem ha avlaki ilyet vesz, mert kompakt kell neki, de akkor ne írjon ekkora hülyeségeket ''Szépek a képek, nagy a kijelző, atomerős az akksi, fémből van, nagyon kicsi, és villámgyors. Mi kell még?''. mert ez nem egy meggyőző vélemény. ráadásul ezért az árért inkább veszek ultrakompakt canont, amik sokkal jobbak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest