Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Aktív témák
-
Den
veterán
Akkor már leírom a másik mod ötletem is. :)
Azt tervezem, hogy kiteleítem a tápegységet a házból. Tenném ezt úgy, hogy a tápot egybeépíteném még néhány 220-as aljzattal, így gyakorlatilag egy nagyobb méretű elosztót kapnék amibe lehetne csatlakoztatni a monitort, nyomtatót, stb. Ez szépen meglenne az asztal alatt, és innen vezetném föl a 12, és az 5 voltot, egy kábellel, és azt a házban osztanám szét úgy ahogy most van. Hát nagyjából ennyi. -
andorpapa
őstag
Erre van kicsit egyszerűbb megoldás is: lehet kapni 12 centis ventiket. Egy natúr 8 centis nagyjából 35 CFM (köbláb/perc) levegőt nyom be, egy 12 centis pedig 110 CFM körül kepeszt. 2 ilyet beszerelsz (12 Voltról mennek), és máris percenként 6.2 köbméter jut a gépházba.
Na meg kaphatók olyan ventik is (én eddig csak 8 centis méretben láttam), amelyek totál fémből vannak, 220 Voltról mennek, nagyon kicsik a lapátok (hatalmas a motor), ugyanolyan vastag, mint egy natúr 8 centis, de eszméletlenül sok levegőt képes benyomni.
Nem túl drágák, 5 rugóból ki lehet jönni, de a hang az nagyon brutál a 12 centisnek és a 220 Voltos 8 centisnek is.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest