Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi1984
addikt
válasz -=RelakS=- #282 üzenetére
Ahha, köszönöm Igen azt láttam főleg a mediarangenél, hogy egyik oldalt közelebb húz a lemez széléhez míg vele szembe egy picit beljebb.
-
Csabi1984
addikt
válasz -=RelakS=- #280 üzenetére
Köszi Ez a távolság a középtől a nyomtatható felületi kezdésik lévő távolság?
-
varázsgömb
aktív tag
válasz -=RelakS=- #193 üzenetére
Hogy a képen lévő hogy néz ki, az teljesen irreleváns. Valószínűleg nem azt küldték el nekem, ami ott szerepel, mert a kipostázott tökéletesen nézett ki. Ettől függetlenül lehet, hogy felújított. Lényeg, hogy egyellőre működik.
Minden ember színes bőrű.Különben nem látszana...
-
varázsgömb
aktív tag
válasz -=RelakS=- #191 üzenetére
Azóta valószínűleg fejlődött a gyártási technológia. Nem akarom elkiabálni, de nekem tökéletesen működik az új fej.
Minden ember színes bőrű.Különben nem látszana...
-
afterburner_
őstag
válasz -=RelakS=- #146 üzenetére
na meg nem mindegy már az sem milyen progit enged rá az ember ha ki akarja ütni az új gépeknél a selejt tintagyűjtőt ha nem a megfelelő verziószámú van ráküldve, lehet az ic-t kiforrasztani és újraprogramozni...
új TS modelleknél 10.000 oldalnál törnek a papírbehúzó körmök. meg ez az 551-es széria se sikerült túl jóra sajnos... a régebbi 526-os patronokat használó modellekhez képest, ahol nem egy ügyfelem 10 liter tintát elnyom, 100.000 lapbehúzást is kibír 1 lapadagoló, és akkor ott a másik is újaknál ezt el kell felejteni...sajnos az elmúlt pár évben az új gépeknek a minősége a tizedére esett vissza... bár aki keveset nyomtat az ebből nem sokat érzékel.
kerdez80 : ip7250-est vegyél, 2-3 év után valszeg kuka mindkettő, és akkor már az ip7250-esben komolyabb fej van mint a G szeriásba, ott lényegében csak egy olcsó 10e ft-os gépre raktak cisst, csak még azt is kicsit visszafejlesztették
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
lionshamlet
senior tag
A gyári patronoknak van vmi nem tularazott lelohelye?
-
lionshamlet
senior tag
válasz -=RelakS=- #151 üzenetére
-
lionshamlet
senior tag
válasz -=RelakS=- #149 üzenetére
Főleg ábrákat nyomtatok, havi néhány lap.
Ez érdekelne még:
"A fuvokatesztet kb mennyi nyomtatas, vagy üresen állás után ajánlott elvegezni?" -
lionshamlet
senior tag
válasz -=RelakS=- #144 üzenetére
Egyébiránt igazad lehet, mert .png kiterjesztesu fajlokat nyomtattam, es azokhoz ezek szerint fotó feketet használ.
Bár nekem boven elegseges lett volna a sima fekete is.Ezek a nyomatok mind Android alól mentek, talán pc-n van ra mód hogy normal minosegre allitva a sima feketet használja.
[ Szerkesztve ]
-
lionshamlet
senior tag
Koszi!
A fuvokatesztet kb mennyi nyomtatas, vagy üresen állás után ajánlott elvegezni?Ha ezzel a havi par nyomtatassal kihuz 1 evet a patronpack, akkor eredeti patronnal fog menni a pótlás.
Gyanítom ezzel sok szivastol kimelem meg magam, és a gépet is. -
lionshamlet
senior tag
válasz -=RelakS=- #144 üzenetére
Nemrég lett beuzemelve, es néhány borítékon, tesztlapon illetve egy darab színes nyomaton kívül nem lett mas nyomtatva.
Sima A4 lap, tehat nem értem miért azt használja.Egyébként eddig tetszik a készülék.
A telepitese rendben lezajlott, wireless.
Androidrol a telepitett Canon alkalmazasbol, illetve a gyári android (lg g3 android:6.0) kepnezegetoje alól is nyomtat, klassz dolog.Havonta néhány oldalt fogok csak nyomtatni, remelem bírja a Starter pack patron es nem fullad ki nehany tíz oldal után.
Ha jol sejtem legkésőbb 2 hetente vmi aprosagot nyomtassak ki, ha nem akarok beszaradt patronokkal vacakolni?Vmi amire figyelni kell az 5700-es szeriaval kapcsolatban, Pl.: a tintagyujto tartalyt merre is talalom?
Illetve van-e néhány megfontolando tanacs, amivel kitolhatom az eletciklusat?
Olvastam itt hogy a fej 2-3 evet bír, en azért tovabb szeretnem használni.
Főleg hogy nincs is hajtva.Illetve androidos felület alol nem lehet borítékot nyomatni, csak pc alól?
Szívesen fogadok minden eszrevetelt, tanacsot ami a szeriaval kapcsolatos, köszi.[ Szerkesztve ]
-
Csabi1984
addikt
válasz -=RelakS=- #137 üzenetére
Ahogy látom tényleg nem szabvány méretek. Amúgy bejött a 22mm
Köszi
-
Csabi1984
addikt
válasz -=RelakS=- #135 üzenetére
Ez Verbatim Printalbe Bluray disk 50GB-os
-
KyloRen
újonc
válasz -=RelakS=- #71 üzenetére
szia
tudsz már dvdre nyomtatni? -
törölt tag
válasz -=RelakS=- #120 üzenetére
Okés, nem gond. Köszi a segítséget
-
törölt tag
válasz -=RelakS=- #118 üzenetére
Corel X8-ban csináltam egy sablont, így vannak megcsinálva a BD és a DVD borítók.
A DVD sorozatokra van, az csak szöveg. A BD természetesen rendes full color kép. Mindjárt csinálok egy nyomatot.Ezek a lemezek TDK CD-k, csak a próbanyomatoknak tartom fenn, meg néha erre írok a kocsiba MID: 97m17s06f (Moser Baer India)
A DVD is TDK CMC-MAG akármi, a BD pedig 4x Verba Datalife, de ugyanezeket produkálja.
A betűk kitöltése azért van, mert Corel alatt szétbontottam a ttf fontokat sima vonalakká (curves) és hogy külön szinezhessem a sorokat, break aparttal szétkaptam a kombinált itemeket. Így azok a betűk, amik nem írhatóak körbe egy vonallal, pl az "O" (belső kör/külső kör) külön objektumként vannak jelen.
Ha a belső vonalak kitöltését fehérre tenném, akkor ugyanúgy látszanának, mint a betűk.Én is a nyomtatható oldal felőli részt szkenneltem be, ez nem az írható oldal ... ha egyre gondolunk
-
törölt tag
válasz -=RelakS=- #114 üzenetére
Igen, ezért nem értem.
Amit fentebb látsz, az egy tűéles scan, a nyomtatás ilyen kancsal, a lemez felületén. -
törölt tag
válasz -=RelakS=- #112 üzenetére
Na mindjárt lövök egy képet akkor.
Elsőre azt gondolom, hogy a lemez felülete, a vastagsága miatt, feljebb lehet, mint a papíré ... hmm? És ezért, a tintaágyú fókusza is bent van valahol a lemez belsejében ...Van egy macskánk, imádja a szkennert, így használat előtt mindig takarítani kell. Na ez most nem történt meg De új kora óta ezt csinálja, és akkor még nem volt macskánk. Mármint, a szellemképet.
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz -=RelakS=- #73 üzenetére
Köszi...tapasztaltam az összemocskolást...vagyis tintavesztést..( a megfelelő eltolás mit takar?)
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz -=RelakS=- #71 üzenetére
Lemeztálca méret?? Nem értem...
-
fisi
senior tag
válasz -=RelakS=- #49 üzenetére
Nekem egy nagy áldás volt az MG 7550- nél hogy van narancs színben is, és nagyondenem vagyok kormány párti..
Bár látom pár más modellnél is bejött ez a szín már!?!! -
Shirchy
tag
válasz -=RelakS=- #47 üzenetére
A scannelést megoldom majd inkább oldalanként. A tinta patron komplett cseréje meg a scanner miatt, valószínűleg maradok akkor az MG5650-nél,hacsak nem találok akciósan ebből a szériából nagyobb sorozatszámú típust. Gondolom MGXXXX minél nagyobb a típus szám annál komolyabb technikát rejt magában a nyomtató.
Minden esetre köszönöm a segítséget!
"jobb adni,mint kapni" mondta a boxoló... :P
-
Shirchy
tag
válasz -=RelakS=- #45 üzenetére
Sajnos nincs +20.000Ft-om a jobb gépre,szóval lehet jó lesz ez amit linkeltél.
Amúgy az MX535-ösnek van automatikus lapadagolója, illetve csak két tintapatron megy bele.... Erről mi a véleményetek?"jobb adni,mint kapni" mondta a boxoló... :P
-
fisi
senior tag
válasz -=RelakS=- #39 üzenetére
Feltételeztem, hogy nem fél évig nyom üres patronnal majd hanem ha épp nincs ottnon másik akkor még egy két oldal kimegy kikapcsolt tinta szinttel és másnap pótolja a hiányt...
-
syler123
veterán
válasz -=RelakS=- #22 üzenetére
-
syler123
veterán
válasz -=RelakS=- #20 üzenetére
Nem értelek, a papírtálcában van egy állító, jobb oldalt szürke, bal oldalt fekete, ami közrefogja a lapokat, nálam egy helyre nyomtat mindig.
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz -=RelakS=- #18 üzenetére
Jóaz Nekem eddig semmi gondom nem volt vele. CD-nél addig nem kell lehajtani, amíg nem kéri, megszokható.
Viszont meg kell hagyni nagyon szépen nyomtat, jövőhéten kíváncsi leszek mit alkot az utángyártott tintával
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz -=RelakS=- #9 üzenetére
Az általa árult tintától halt meg a gép vagy már előtte voltak gondok vele?
[ Szerkesztve ]
-
afterburner_
őstag
válasz -=RelakS=- #2 üzenetére
gyárit tudok a 7150-eshez elég olcsón, 1600-2000 Ft környékén /db ha mindenképpen gyárival akarod nyüstölni
amúgy jelenlegi tintám árnyalata ilyen a gyárihoz képest.
csak éppenséggel töredékébe kerül
>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
syler123
veterán
válasz -=RelakS=- #8 üzenetére
Havonta azért érdemes egy színes mintát kinyomtatni, hogy mozogjon benne a tinta. Úgy az utángyártottal sincs gond, nálam legalábbis nem volt beszáradásos probléma. Ráadásul elég jó nyomtatófej tisztító folyadékok is vannak, amivel szépen ki lehet mosni a fejet.
-
syler123
veterán
válasz -=RelakS=- #5 üzenetére
Jaj ami kimaradt, te feltetted a firmware frissítést? Nekem megtalált egy 4.0-ás fw-t, nem tudom megéri-e feltenni, vagy csak az utángyártott tinták kompatibilitását rontja. Nem találtam róla leírást, hogy pontosan mit javít. Jelenleg a 3.1fw van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz -=RelakS=- #5 üzenetére
Nem gondoltad meg magad? Úgy értem így kb 25k egy széria patron. Találtam jó minőségűt, csak jobban megérné ha többen vennénk, kár hogy nem talál ide ebbe a fórumba több tulaj, pedig biztos van olyan, aki vevő lenne az utángyártott tintára.
Utángyártottból kb 2600ft-ra jön ki egy széria, tehát az 5 szines és a nagy fekete.
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz -=RelakS=- #2 üzenetére
Olyan 3500ft darabja. Ha azt vesszük 1500ft is sok, amikor 6db tinta kell bele. Majd írd meg mik a tapasztalataid, szerintem nagyon jó nyomtató, csináltam már cd-re is nyomatot, szépen nyomtat. Ha patront úgy döntenél, hogy utángyártottat veszel, akkor írj rám.
Mostanában ezeket a patronokat nézegettem, jókat írnak róla.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest