Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
Dare2Live
üzenetére
nekem sokkal jobban tetszik a D300 12MP szenzora meg a közelgő D90 szintén ugyanilyen szenzora mint ez a 15MP-es Canon.
én az fix hogy meg nem venném ezt mert ettől még a 12MP is többet fog érni egy D90-en szerintem
úgylátom DSLR kategóriában is elindult a megapixeltuningolás...
pár év múlva 30MP-es DX szenzorokat raknak majd a gépekbe meg 50MP-es FX-et?
LOL
-
Hydra SR
addikt
válasz
Dare2Live
üzenetére
Én eddig bíztam abban, hogy aki 10-20-30-40-50D-t vesz, azt sem lehet már átverni a megapixelekkel. Egyre inkább úgy tűnik, hogy ez a bizalom bizony rossz helyre ment. Régebben, talán 10-20-30D-ig még igaz lehetett. Most már megveszik hobbigépnek a 40D-t és nyilván majd az 50D-t is olyanok is, akiknek úgymond kár a kezébe adni. Ez a trend, vegyünk 30"-os plazmatévét a 10 négyzetméteres szobába hitelből és azon nézzük a Barátok köztöt, és vegyünk félprofi DSLR vázat a család kattintgatására, különben mit szól a szomszéd

Az igaz, hogy nem síelek és nem öntök Unicumot a 400D-re, viszont belehasalok vele a sárba és villámot fotózok viharban és semmi baja tőle
Hóban is hasaltam vele, csak nem síeltem
Ettől függetlenül nem zavar, hogy vannak még jobban szigetelt vázak is de nem lenne szempont vásárláskor.
Más, és kicsit off: sikerült véletlenül élesben letesztelni a 100-400L szigetelését: frankón belelógott a vízbe úgy 2-3 centi mélyen közel vízszintes helyzetben néhány percig amíg egy békát fotóztam. Csak utána vettem észre, hogy folyik róla a víz. Semmi baja nem lett
De azért kicsit leizzadtam, mikor megláttam, meddig vizes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 + álcázó + UV szűrő ( Canon )
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Eladó Nikon AF VR-NIKKOR 80-400mm f/4.5-5.6D ED stabilizátoros (VR) objektív.
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De azért kicsit leizzadtam, mikor megláttam, meddig vizes.