Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
válasz
Dare2Live
üzenetére
Én eddig bíztam abban, hogy aki 10-20-30-40-50D-t vesz, azt sem lehet már átverni a megapixelekkel. Egyre inkább úgy tűnik, hogy ez a bizalom bizony rossz helyre ment. Régebben, talán 10-20-30D-ig még igaz lehetett. Most már megveszik hobbigépnek a 40D-t és nyilván majd az 50D-t is olyanok is, akiknek úgymond kár a kezébe adni. Ez a trend, vegyünk 30"-os plazmatévét a 10 négyzetméteres szobába hitelből és azon nézzük a Barátok köztöt, és vegyünk félprofi DSLR vázat a család kattintgatására, különben mit szól a szomszéd

Az igaz, hogy nem síelek és nem öntök Unicumot a 400D-re, viszont belehasalok vele a sárba és villámot fotózok viharban és semmi baja tőle
Hóban is hasaltam vele, csak nem síeltem
Ettől függetlenül nem zavar, hogy vannak még jobban szigetelt vázak is de nem lenne szempont vásárláskor.
Más, és kicsit off: sikerült véletlenül élesben letesztelni a 100-400L szigetelését: frankón belelógott a vízbe úgy 2-3 centi mélyen közel vízszintes helyzetben néhány percig amíg egy békát fotóztam. Csak utána vettem észre, hogy folyik róla a víz. Semmi baja nem lett
De azért kicsit leizzadtam, mikor megláttam, meddig vizes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De azért kicsit leizzadtam, mikor megláttam, meddig vizes.