- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Persze, természetesen vannak sokkal gyengébb gépek. Alapvetően nem is leszólásnak szántam a mondatot, az 5D II semmivel sem lett rosszabb, mint amikor megjelent. Amire akkor képes volt, arra most is. Inkább úgy értettem, hogy ha valaki már megszokta, hogy mire képes egy mai MILC, akkor azok annyival fejlettebbek egyszerűen, hogy ahhoz képest sokkoló a különbség néhány dologban.
-
-
Áh szerintem itt is hiányzik, hogy nem tisztáztam rendesen, hogy mi a cél, vagy felhasználás. Így hobbi fotósként rengeteget segít, ha minél "készebbre" jön ki a kép ahogy elkészül. Nincs bejáratott folyamatom utómunkára se midi panel, semmi. Kézzel csúszkák tologatása van, amire a ráfordított időt fotózásra is használhatnám inkább.
-
"de a lényeg mindig is az volt, hogy kívül-belül ismerni kell az eszközt és minden egyes porcikáját, hibáját, korlátozását (meg azt is, hogy ezek hogyan nem lesznek láthatóak a képen)." -> Azt hittem csak én csinálom így, de akkor ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel a törekvéssel.
-
-
-
-
válasz
xandrush0831 #1 üzenetére
Ugyanez! Nekem is álom gépem volt és most végre meg tudtam venni. A cikkben írtak ne tévesszenek meg, ott tényleg a limitációkat emeltem ki, de hatalmas élmény vele lőni és egy percig sem bántam meg, hogy beruháztam rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest