Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
Javult a színtprobléma,meg battlepass.
Erre 1 új bug jött be,visszafelé számol a napi küldetés.Újra és újra meglep(ne) a játék,ha nem tudnám már,hogy kb már csak negatív újdonságokkal szolgál.
Mondjuk nem értem miért kell összevissza helyezgetni küldetéseket,1x így van sorban,máskor meg úgy.Nehezen követhető,de ez lenne a legkisebb baj.
Örüljünk,hogy ma végre van nem? -
GAbre
veterán
Egyáltalán van még ennek a fórumnak értelme?
Mert ugyebár nincs már olyan,hogy mw2,csak simán "call of duty". Még ha elvileg shopban persze vehető ez is meg az is.De azért elvileg "1 kalap".
Más:
Gondoltam megnézem új seasonben mi a helyzet(2 hét után kb):
Össze-vissza droppoló fps,vagy legalábbis rosszabb.
Betöltő képernyő állandóan vibrál(mintha v-sync probléma lenne).
Rendszeres napi/heti bugos küldetések.Ugyan úgy az új rész a főmenü.
Mondom ok, jobb nem lett.De legalább nem még szarabb.
A mai nappal,legalább ezt is sikerült elérniük!
Örülj neki,hogy voltak bugos küldetések,mert most már semmi sincs.Napi nincs,hetiek lakatolva vannak.Jah és battlepass nem elérhető.
És megtehetik,mert a kutyát nem érdekli,így is úgy is megveszi a nép.
Vagy épp játszik vele ingyen.Mert nincs más alternatíva se. :S
Még a the final is elvileg hamar kivérzett.
Szóval így még aki normális game-t rak össze az sincs ösztönözve,hogy foglalkozzon a játékéval.
Szóval a jövőben ez a minőség lesz az fps multik jövője? -
GAbre
veterán
válasz
Dave567 #11527 üzenetére
Ez sztem nem fontos.
1 Mivel aki akarta már előrendelte,vagy megvette megjelenés körül.
2 Akinek nem tetszik a prémium dlc mw3,az ennyiért se veszi meg.
3 Black friday akcióban volt nem is olyan rég.Ott is axem 40-50 valuta körül.
Talán nem korrekt kivételezni,de ez mindíg volt és lesz.
Ha meg nem értenéd,azok szinte biztos nem kaptak ajánlatot akinek megvan már.(De mondjuk ha tévedek,akkor is gift-be meg tudják venni annak akinek nincs meg)
Bár mondjuk ez a teljesen láthatóan pénzéhségből kiadott mw3 esetében azon se lepődnék meg,hogy direktbe azoknak adtak kedvezményt,akinek megvan,hogy jó fejnek tűnjenek,de attól még mások a 100%-ot fizessék.
Csak ez a szemét húzásuk,hogy alapból a 3at tölti be ha megvetted ha nem,azt hiszi az ember megvan neki.Lásd aricogsm esetét. -
GAbre
veterán
válasz
ricogsm #11520 üzenetére
A 3 és a 2=1be van integrálva,így ezeknek a neve sima call of duty.(de az 1 mondjuk külön van)
A 3ban season 1 óta tudsz játszani 1 pályán warzone-t ennyi azt hiszem ami új.
2vel is tudsz játszani de külön lépeget 3-ból 2be és vissza.És a 2nek a főmenüje(cod hq) a 3as játék,szóval 1 dmz után nem maradhatsz és nyomhatsz mw2 multit vagy warzone-t stb.
Hanem betölti 3at,aztán onnan kell választani kívánt módot,és utána újra betölti 2öt!Szóval kedvezményed tényleg a játékra van,ha megvennéd,de még kedvezménnyel se ajánlom.Főleg,ha ritkán játszol.
-
GAbre
veterán
Olyan kérdésem van a szokásos haragszom a blizzard húzásaira amiket folyamatosan művel mostanság!Ez az irány lesz microsoft vásárlástól?
Bár ez úgy látszik a kutyát nem érdekli,csak pár embert zavar. [link] Itt pl 1 embert!
Illetve, nemrég csináltam a blizzard fiókot havernak:
Ott az emberi megerősítésre 16-20 db között kellett számolni dobókockát basszus?
Tehát kiírta,hogy 16nak kell lennie pl,és berakott 3+ dobókockákat és számolj.Múltkor is ez volt.És nem is ez a szar része,meg az embertelen sok 15+feladat,hanem,ha elcsesztél 1et,akkor elölről kezdhetted,és csak növelte a feladatszámot.
És másik ismerősnek is ezt dobta feladatul!És hiába van frissítve csak ez van!Nincs másmilyen feladat!
Ritka 1 szívatós,időrabló fos,mindamellett,hogy még telefonszám is lett fiókhoz írva!
Mellesleg mennyire van/lesz értelme,az ilyen emberi megerősítésnek a kezdődő Ai art stb világában?
Vagy ennél komplexebb egyenleteket kell majd megoldani? -
GAbre
veterán
válasz
Nuada herceg #11482 üzenetére
Csak én várok valami "cikket/hírt",hogy ez kiakasztja a játékosokat,netán petició?
Bár gondolkoztam,hogy felveszem videóra,hogy szépen leülök 1 codozni géphez mondom,akkor nyomjunk 1 gyors menetet srácok: (előtte esetleg 1 régebbi coddal nyomnám összehasonlításképp)
És akkor ott ülök 1 60 gigás update-el,aztán a shaderekkel,restartokkal,majd a menüben hol a faxomba van amit akarok,aztán esetleg 1 jó kis F*ck you activision.
Bár 1xű a megoldás:
MEG KELL VENNI AZ ÚJ CODOT!
Gondolom ezért lett csinálva.
Főleg,hogy aki megvette és annak meg az előzőt tölti be,és onnan indítja újra az új codra,akkor meg azoknak nem tetszene.
Bár bonyolúlt/nehéz a blizzárd appban 1 választható felugró ablakot rakni,play után(esetleg valami pipa,hogy alapértelmezetten ez legyen).
VAGY SIMÁN:HA NINCS MEGVÉVE NE AZ INDULJON EL!?Főleg,hogy semmit de semmit nem tud csinálni benne az akinek nincs megvéve.
-
GAbre
veterán
Én már hónapokkal ezelőtt,mondtam/írtam itt,hogy elegem van ebből az update és indítás után update restart,shader építés is mindíg,és utána jön minden indítás után a napi üzenet is.
Kötelezően a meccsek végén a battlepass(+néha,hogy vegyem meg a pontokkal megvett battlepass-t pénzért) meg minden fos,és mikor írtam még az orrom alá dugta azt is,hogy vegyem meg az új codot.A menüben.Tehát zagyva,bonyolult menürendszer ,és a fél játék 1 reklámfelület már!
De senkit,vagy 1 max 2 embert zavartak ezek,mint most,meg 1-2 más ilyen dolog.
NAH MÁR MOST,HA MEGTEHETIK,MEGTESZIK!Nyílván nem nagy dolog,a restart,az állandó update,a reklámok a játékban!
Az sem,hogy pár havonta battlepass 30 euró(bár ez a legkisebb probléma),ami kb 1 fél játék ára pár skin-ért stb.
De ha nem mondjuk,hogy elég,és nem gyakorol a játék közösség nyomást a kiadóra,akkor továbbra is csak ilyen "szép" újdonságok jönnek,és a régi "jó" dolgok is benne lesznek.
Én csak ennyit tudok tenni bosszankodok,leírom,hogy más is legyen tisztába ezzel.
És letörlöm,és nem játszok,és nem veszek semmit sem tőlük.
De amíg sokan nem gyűlnek össze,és teszik ezt,vagy épp nem állnak össze peticióba.
Addig marad és jön még ilyen...
Ha előbbi is lesz csak jó eséllyel,azt mondják majd,hogy hát sajnos az új cod nem sikerült olyan jól,ezért estek számok.És majd kijön 1 másik cod jövőre.De nem lesz baj,mert mindíg lesznek annyian,akik megveszik,és már visszajön a fejlesztés MINIMUM.És a név(= a sok "hülye aki megveszi",mert COD! hoz annyit,hogy nincs miért elgondolkozniuk.
Főleg a sok ingyenes verzióval játszó számok szerint húzza,hogy vannak sokan akik játszanak játékkal.
És nem is lenne baj,ez talán nekem se ha ingyenessel tolnám,mert valamit valamiért.
De ha fizettél játékért,+battepass is van,akkor is ugyanezt kapod.... -
GAbre
veterán
válasz
BioNiCMaN #11453 üzenetére
Hát elég forradalmi volt,shader oprimalizálás utána dmz-t indítva,program bezár újra indul a cod,aztán mivel frissítés volt megint restart,aztán shader építés megint,aztán visszaléptem elvileg a main menübe,megint bezárta magát,megint újraindul.És így tovább....
Pörgös akciójáték volt mindíg is a COD?
Mire eljutok 1 mecskeresésig,axem eleget pörögtem.
Ment is az uninstall és vissza se nézek! -
GAbre
veterán
Most már ez lesz,az amúgy is 86 menüpontot tartalmazó menü,most ezzel is bővül,vagyis azzal,ami nincs?És ki se kapcsolható?Bazd+ le sincs töltve!Minek rakja ide az orrom alá????
És hiába indítok mást,külön még restartol a program,hogy codozhassak,azzal,ami meg van véve(vagy ingyenes)?Hogy aztán frissítés miatt megint restartoljon!
Mert akkor most törlöm a játékot és felejtem el a codot végleg! -
GAbre
veterán
?Milyen missionre gondolsz?
Nálam is bugos volt néha anno. Engedd el,csinálj másikat.Akkor nem tudok mit mondani,tök felesleges szerintem az ilyesmit jelenteni.Nem fognak vele foglalkozni,mire mégis,már season 5 vagy valami,akkor meg már újra 0-ról mész...
Várj,próbáld később újra őket.Sajnos csak ennyit tudok mondani -
GAbre
veterán
Eléggé csalódva léptem be és nyomtam kicsit ma újfent :S
Azt már elnézem,hogy állandóan belépésnél volt update,vagy ha nincs,restartot kérhet játék,mert miért ne.(Gondolom lehetetlen megoldani ezt,mert 1 játékban se láttam se régen se mostanában ilyet...)
Azt is még elnézem,hogy eddig is az 1xű menüről volt híres a játék(szarkazmus),de most még tovább kavarták seasonban.
Hogy minél jobban költsél pénzt,mert hogy fullos legyen battlepass,azt már nem lehet megoldani cod pontokból 1 ideje,de jó igaz kicsit menőbb cuccokat is ad.De,hogy nem lehet kilépni,ha vége a meccsnek,nem lehet játékot bezárni(tudom alt+f4...),CSAKIS menübe kiugrani,és amikor kilépsz akkor is battlepass-t kell nézned,hogy hogy áll!
Szóval belépéskor is még pöcs*lsz,kilépéskor is.És még csak beállítás sincs ezek hide-olására!Vagy legalább 1x jönne fel 1 nap,vagy valami,nem minden indításkor kell...
HOL VANNAK a régi cod pörgös élmények?
Belépsz,játszol és csak ennyi!
Értem én,hogy más a világ,de hogy minden reklámot belenyomnak a képedbe úgy érzem itt már sok.
Megveszel 1 teljes árú játékot,és minden +al szuggerálnak,hogy vegyél mindent IS!
Most is meccsek után rendeld elő új codot felugrik és felugrik.
Egyre többször mondom,hogy nem fogok játszani,de úgy érzem az új részt már nem fogom nyomni,mert undorítónak tartom ezt a reklámpolitikát,amit itt megengednek maguknak.
Legalább azoknak, akik meg is vették a "teljes értékű" játékot.Jah bocs,az is csak akkor teljes már,ha megveszed a season pass teljes verzióját... -
GAbre
veterán
Másnál is bugosak a napi dmz küldik mostanában?
-
GAbre
veterán
válasz
csibe1 #10150 üzenetére
Nem tudom,hogy már ennyire szűrik,hogy mire leírnék valamit,vagy benne van,és a rendszer kidobja a szavak alapján.
Pedig nem fikáztam,csak megkérdeztem volna,hogy mi lesz ezzel a buzi directx hibával,mert rosszabb 10x legalább,mint eddig.
Arról nem beszélve,hogy dmz-ben van fegyver elindulsz játékban nincs fegyver.
Már el se lehet kezdeni úgy,hogy 1 fegyvert raksz be,mert az nem biztos ott lesz.
A töltögetős qrva anyjáról meg ne is beszéljünk,belépsz a lobbyba és gyakran és van,hogy percekig tölt,valami listát vagy más valamire hivatkozik.Ha cancelezed,akkor meg kidob kezdőre.
Ez 2023 és majd 1 éve kijött játéktól.És már hetek óta megy season 4 is... -
GAbre
veterán
Nem lehet mw2 redditre írni?
Ahogy megírom a postot rögtön jön,hogy még meg se jelent,de törölték:
Sorry, this post has been removed by the moderators of r/ModernWarfareII.Moderators remove posts from feeds for a variety of reasons, including keeping communities safe, civil, and true to their purpose. -
GAbre
veterán
Most az új seasonben még jobban,akár 10 percenként előjön a 0x887a0005 hiba.
Már nem tudom mit kéne csinálni,mert egyszerűen NINCS megoldása.
Ha valakinek esetleg van olyan megoldása,ami biztos bevállt,azt szívesen meghallgatom. -
GAbre
veterán
Valaki felvilágosítana,hogy a mi a f@xom ez DMZben?Ki kickel vagy mi van?Ráadásul akkor van ilyen mikor normálisan 1ütt játszunk,mikor elmegyek csapattól külön vagy valami,akkor nincs ilyen.
Vagy szerver kidob,battlenet hiba.
És persze mindened elveszik,kezdheted 0ról.Idegtépő!
Vagy olyan kedves csapattársak vannak,akinél még anyám is jobban játszik.
Vagy 1 percen belül,ahogy ledob a pályára és szednéd össze magad ott van hírtelen az enemy team és megint kezheted 0ról.
Jah és persze minden tierben minimum 1 bugos küldetésről nem beszélve,ami miatt néha magát a főküldetést nem tudod megcsinálni....
Úgy tele van a hócipőm már ezzel.... -
GAbre
veterán
-
GAbre
veterán
Arra van 5let,hogy dmz küldetéseket,hogy tudok csinálni?
Pl.: Crownban se tudok feljebb lépni,mert 5 kéne.
4 kész.
Még 2ő van.
Hogy golden ticket,és arm traning.
21 keycard és fegyver extract kéne.
Lehet mind2őt megcsináltam már,de utóbbit pár napja.
De nincs kész.
Keycardot is csinálom,akár simán kimentem,semmi.
Kidobom felveszem:beszürkül.Kimentem semmi.
És ugyanott vagyok,mit előtte tierekben így meg nem lehet feljebb lépni,ha több küldetés is ilyenbugos :S -
GAbre
veterán
Van 1 olyan érzésem,hogy átmegyek inkább bf-re.
Ez a warzone is csak 1re fosabb,és bugosabb lesz.... -
GAbre
veterán
Este kipróbáltuk a hardcore módot.
Csak nekem tűnik,hogy folyékonyabban megy a multi?
Bár sajnos ellenérvem is van,hogy este több laggba is belefutottam,kellemetlen helyzetekben főleg,aminek hála nem tudtam érvényesülni,kb annyira 1 este alatt,mint eddig összesen. -
GAbre
veterán
Valaki nézte?Ígérnek valami jót season 2re?
-
GAbre
veterán
-
GAbre
veterán
Mondjuk battle pass nekem se tetszik.
De ha megint nem akcióznak az is húsvétra max.
Az is max 33% szokott lenni.
Akkor nem mondanám jó árnak érte a 28kilot.
De lassan vége bp-nak és jön az új meg új pályák.
+ Ha van akinek tetszik,akkor 1ütt jó játszani.
De miért nincs senki aki ideír,hogy van olyan jó,mint 2019,vagy jobb?
Jó persze nagy része ugyanaz,nem üt annyira újnak,és persze a nosztalgia is megvolt már 2019.
Újra élni,meg ezzel nem igazán éled át a nosztalgiát.
Talán ezért nem üt annyira... -
GAbre
veterán
válasz
Dave567 #7162 üzenetére
Én nem pályákról vagy multiról beszélek csak.
De pl.Haver már nem is játszik,csak warzone-t kb.
Igen elég gyér az újítás múltiba,de nem mondanám,hogy kevés nem rakták oda magukat.jó pár új dolog meg stb került bele.
Igazából amiből indokoltnak látom,hogy miért van igazam az az,hogy 1ben copy az egész:
Sivár nem zöld pályák kb.(És újrahasznosítás,warzone egészét fogták és kivettek belőle részeket a multi pályákhoz).
Az előző warzone változatosabb volt ezen a téren.De a még mindíg sok bug mellett.
Csak ezt a 2őt tudom hirtelen mondani csak,hogy miért nem annyira jó.
Tomko78:
Dmz is igaz,az amit fentebb mondtam,csak 1 újítás.De pl nem igazán nyűgözött le senkit itt.+ az ingyenes warzone-al 1ütt az is ingyen nyomható.Amennyire tudom. -
GAbre
veterán
Üdv!
Úgy látom nem csak nálam,ismerősnél is elég durván visszaesett a játék népszerűsége.
Holott év végi videóba több helyen ez a cod(vagy épp wz2) végzett szavazatok alapján.
Vagy nektek is jó,de azért semmi szívdobogást nem okoz az új rész már?Illetve már többen kérdezték a pc-s hírdetésnél,hogy ez nem konzolra van-e.
Vagy én tudok rosszul valamit,és battlenetes fiók univerzális?Konzolon is használható? -
GAbre
veterán
Ujabb csodás glitchek,szívás után végre meglett az m13b.
És persze mégsincs meg
Csak gratulálni tudok,ehhez a bugos szíváshoz,hogy aztán mégse legyen meg.
Az új kedvenc bugom(az utolsó pályán),mikor a kocsi használhatatlan lesz a vízben,úgy,hogy 1 centit se mozdult vele az ember,de persze a levegőben levitáló emberek után. -
GAbre
veterán
Ebből vajon mikor lesz vmi játszható játék?
A dev errorok a falból lövő,láthatatlan ellenségek dmzben,kiverik nálam a biztosítékot.
Hogy alig lehet kimentést csinálni,és akkor a játék mehanikájából adódó más játékosok,mi-k tömkelegéről ne is beszéljünk,vagy amikor a kedves másik játékosunk megvárja még meghalok,hogy kilootoljon,vagy épp nem is jönnek felkelteni,olyan fűszert ad a játékhoz,ami olyan szintű anyázáshoz vezet a kedves készítők felmenői felé.Mivel persze KÖTELEZŐ!,játszani,mert csakis 1edül itt lehet a játék alapját képező dolgot=fegyvert szerezni,nem blueprintet,fegyvert....Ami olyan jogos elvárás,hogy már alapból kedvesen becéztem őket ezért.... -
GAbre
veterán
válasz
nutella1 #5238 üzenetére
Hát kb elengedtem,csak jeleztem,hogy idegesít,hogy ami szar,az is ismétlődik.
És ezt már 2-3 éve nem tudják megcsinálni codokban.Bár legalább sima warzone-ban,csak ennyiszer fordult elő kb,mint most eddig összesen.
Amennyire néztem,mert warzone-ban legalább,felvettem elmaradt napikat 7végén,és repültem szinteket battlepassban.
De már ez a "kiskapu" sincs meg,persze pénz.
De legalább ott nem zavart annyira,mert legalább vásárolt mw-ben SOSE volt ilyen.
De legalább felütötte a fejét a gulag bug is mára
Szóval legalább ad valami újat is.
Akármennyire ez is idegesító -
GAbre
veterán
A hajamat tépem ilyenkor,hogy már 3 napja folyamat CSAKIS battlerifle napi küldetés van,és SOSEM JÓ!
De legalább eleddig nem dobott ki warzone hibával.
Tegnap több volt,mint összesen eddig
Örüljünk ennek is.
Ez a módi kb?
Azt kivesszük,hogy visszafelé tudja csinálni az ember a napi küldetéseket,ami volt,és választhassunk,mint előző warzone(vagy cold war).(Hiszen minek,akkor az ember nem költ rá)Logikus...
De hogy csakis 1 fajta bugos küldetésekkel csesztessük,azt aki megvette a játékot.
Az már kissé zavar. -
GAbre
veterán
Nekem is ezzel van bajom,ha végre menne warzone,ez a hiba jön elő.
Multi jó.Coop még néha csinálja.
De idegtépő,hogy mikor végre jól megy,akkor általában előugrik a hiba,és sose tudtam még nyerni.Max 4-5ös helyezés :S
Erre nincs megoldás?
Pigatt:
Gondoltam.
De a codnál mindíg is rüheltem ezt,hogy még ha be is rottyan,akkor még pluszban is felnyomjam a vérnyomásom,minden indításnál.
Meg még a napi üzenetek "reklám" is minden indításnál.
Mintha valami ingyenes verzióval multiznék is pl -
GAbre
veterán
Weapon locker küldetés se működik,vagy mit kéne csinálni?
-
GAbre
veterán
Komolyan valaha megoldódik ez a nem adja napi chalange-t bug?
A sima warzone-ban is többször előfordult.De ott legalább már régen. -
GAbre
veterán
Kicsit "lányos" ez a skin.Vagy a lány kicsit fiús?
Ricogsm:
Nincs bajos azzal.
Csak a répa se kerüljön elő,ha már kicsit "beindul a játék" vele -
GAbre
veterán
Benézek coopba délután,bugos,mint a szar.
Benézek multiba most,bugos,megint nem megy a napi küldetés.+ 1-2 varia.
Mi változott?=Csak,hogy kijött kb a warzone.
Érdekes,ami volt,azt elszúrták,de nem baj,van +
Ami sejtésem szerint "tökéletes" -
GAbre
veterán
[link]
Köszi valóban.
Közben rájöttem a 3as billentyű az Isten.
Azzal rakod fel az assault suitot.
Jah de azzal hívod le a killstike-ot is.
És bár eddig mutatta,most már minek kijelezni ezeket(hardcore mód gondolom).
És persze tab listában nincs benne.És amíg el nem használod suit-ot addig no killstrike kisfiam.
Arról nem beszélve,ha már a videón elütött az autó,sehol semerre,benn ragadtam a kocsiba,amiből kilőni felejtsd el.
De belőni azt lehet persze.
Meg persze ha belehaltam,fel se tudtam magam éleszteni,mert az sem megy. -
GAbre
veterán
Nesze neked qrva nagy frissítés.warzone 2 a lényeg,el kell baxni azt is ami még jó.
Coop küldetés bugosabb,mint valaha.
Ki se jelzi,se nem tudod aktiválni,azt amit veszel.
És még a multit nem is néztem.
[link] -
GAbre
veterán
Kérdés:
Ti vennétek +operátort,meg dupla xp-t 6-8000Ft-ért?
Ezen már játékot kapsz
Coop kérdés "ismét":
Másnak is csinál olyat,hogy időközönként újraindul a küldés az elején,a másik játékos meg meg se moccan?
Vagy nem 1x elindítja a játékot úgy,hogy nincs másik player?
Illetve,hogy fejlödik a coop kit?
Nem 1x csináltam már végig küldetéseket.
De 1 hete legalább nem változik a szintje a kitteknek:3-6 és 0-ás.Pedig mind1ikkel mentem már. -
GAbre
veterán
Másoknak se mennek a napi feladatok?
Se multiba se coopban nem számol semmit,hiába csinálom meg. -
GAbre
veterán
Kérdésem az lenne,a blizzard foglalkozik a coddal,vagy átíranyatanak?
A support kezdőn nincsenek codok.
Vagy bárminemű dolga van(ban,játékbeli dolgok stb) az embernek,az az activison-el kell supportolni?(kulcsal kapcsolatban is?)
Illetve tegnap nyitottam 1 ticketet,de azóta se válaszoltak.
Régen legalább volt mondjuk chat support,az eltűnt? -
GAbre
veterán
Üdv!
Most ez a coop kasztos dolog,hogy megy?
1iken 3as,másikon 6os,és hiába vittem végig 1 küldetést.Azon nem változott szint.
Pedig a csillagokon múlik elvileg,hogy milyen szintet érsz el benne.
"intel Ref. 003: Your account is blocked."
ilyen hiba volt valakinek intel játék beváltásnál? -
GAbre
veterán
válasz
Phobion #3227 üzenetére
Hát van bajuk esetleg,de ez még elmegy,főleg friss játéknál.
Inkább foglalkozzanak azzal ami fontos:teljesítmény problémák,bugok,cheaterek,glitchek stb.
De nem gondoltam volna,hogy külön menüben állítgathatom ezt,ilyet kampányba se,se multiba nem láttam.A multiban meg ugye van külön ilyen mód is.
Gondoltam csak benne kell lennie valahogy,de úgy lett volna logikus,ha keyre van kiosztva. -
GAbre
veterán
Most hallom,hogy elvileg battlenet fiókról giftként lehet továbbadni játékot barátnak.
Ezt valaki már csinálta?Hol lehet a nem használt gameket továbbadni?
Illetve bannolták már valakinek a játékot ilyen miatt? -
GAbre
veterán
válasz
juve600 #3177 üzenetére
Ennek semmi köze a kettőhöz.Nem mondtam 1 szóval se,hogy vegyen tőlem.
LESZ? Mi vagy te jós?
Legyen igazad nem mondom,de én példával is alátámasztottam,hogy miért nem lesz,vagy mikor lesz.
1-2 kisebb bug meg nem ok arra,hogy akciózzanak.+ Minek akciózd ha a hype vonat viszi,és veszik?
Bőven nincs olyan rossz állapotban,mint bf 2042 volt.És axem azt se akciózták legalább pár héttel megjelenés után,ha 1eltalán akciózták.
És biztos vagyok benne,hogy jobban is fogják kezelni bugokat. -
GAbre
veterán
Azért azt nem csinálhatják meg.70 és 100 a hivatalos ára.
"boltban" nem lehet drágább.Nem is láttam még ilyen magyar shoppos dolgot amiről beszélsz.
De persze simán kulcsot tudsz venni szürke oldalon drágábban,mint hivatalos ára.
Talán konzolhoz láttam vmi jobb árat kissé.De az se sok -. -
GAbre
veterán
Nem fog.Talán karácsonyi akcióba ráraknak 1 33%os minuszt bár kétlem.
Nézd meg,2019-es cod kulcsot se nagyon kapsz.Főleg féláron vagy vmi.Helyette 60 euro.És azt is csak ilyen évente 1-2 blizzard akcióval,vagy "használtan" tudod megvenni jobb áron.
Érdemes intel promóban szerezni(amíg van kuponkód,mert az is véges),ha alzán lesz még cpu-val,bár kétlem.
Vagy hardveraprón vagy vhol. -
GAbre
veterán
Van valakinek ötlete barátot,hogy kéne felvenni?
Blizzard appban,elküldi meghívót de másik nem látja.
Kaptam 2 ismerős ismerőse ps,xboxos nevet id-t.De semmi nem megy a játék barátfelvételében sem.
Nekem meg az actividision id-ben nincs # számom,csak nevem.Hiába nézem acti fiókomban is. -
GAbre
veterán
Lehet már kérdezték:
Modern Warfare II - Upgrade to Vault Edition ebből csak steames van/lesz?Tudja valaki? -
GAbre
veterán
Üdv!
Valakinek intel fiókkal volt olyan gondja,hogy végigvitte aktiválást.Azt írta ki,hogy sikerült de nem.
Fura volt,hogy a hozzáférés után nem kellett rákattintani,hogy reedem now.
Csak kiírta.
De játék az nincs.Log in-out-ok is voltak. -
GAbre
veterán
válasz
bobby45 #2947 üzenetére
Hát lehettek.
De operator van,blueprint van.Akkor vault van
Mellesleg,hogy megy ez a barátfelkérés?
Haveromnak másik battle nete van és 1ikünk se látja,ha bejelöljük 1mást.
Megadta haverjait,hogy majd úgy,de hiába megyek menüben,h add friend.Több platform stb.
Activision id-jüket beírom nem tudja elküldeni kérést. -
GAbre
veterán
Jó kis másnapos challange:
Ölj 10-et c4-el.
Jah,hogy 23-as szinten oldod csak ki,és nincs rá default load se -
GAbre
veterán
Lehet későn,de jó már az intel,lehet reedemelni gamet.Igaz "csak"2 ember is visszamondta addig mire jó lett
-
GAbre
veterán
Miért intelt tudom?
2 napja szopkodnak az emberek.Itt a 7vége már amerikába.Hétfőig már nem is lesz semmi javulás.Lehet akkor se,mert halloween is jön.
MAGA az activision miatt.Mert gondolom a 7napos kampány miatt nem adták intelnek a kódot.Tök mind1.
Nem 1x fordult már elő,hogy játékot lepontoztak nem épp a játékért. -
GAbre
veterán
Hol tudom leértékelni játékot steamen pl?
Elegem van ebből az intel f**zságból.Nem is válaszolnak napok óta.Jön a 7vége.És újabb és újabb hibák jönnek elő. -
GAbre
veterán
Valakinek intellel:
Ref. 003: An error has occurred. Please contact customer support for assistance.
Kijött már ebből a hibából?Vagy tud róla valamit?
Tegnap óta se válaszoltak emailem-re.Nem hiszem ebből a héten már lesz válasz. -
GAbre
veterán
válasz
jozefgucci1 #2777 üzenetére
Csak úgy kérdezem,hogy a cod miatt már fél napja be van hallva/haldoklik az intel szervere.
Ami a világ legnagyobb szerveralkatrészeit árusító cég.
"Kicsit vicces ezt így kimondani". Inkább szomorú.
Erről nem fognak(ha eddig nem) cikkezni? -
GAbre
veterán
Csak úgy kérdezem:2019ben nvidia mellé adott modern warfare aktiválással,bárkinek volt gondja,hogy órákig kellett próbálkozni vagy vmi?
-
GAbre
veterán
-
GAbre
veterán
Aki intelből aktiválta,annak jött ilyen üzenet,hogy kifogytak cod kódból?
Végre sikerült egyet aktiválni,pár óra xarakodás után.Erre meg ez:
We are temporarily out of codes and are working to reload our system. Please contact support to be notified when available
:S -
GAbre
veterán
válasz
MikeWazowski #2684 üzenetére
y-nal vagy mivel ki kell támasztani a fegyvert valahova.
Fordító nem fordította le? -
GAbre
veterán
A battlepass vajon mikor jön?Reggel óta nincs.
Illetve azt hittem betából megmarad előrelépés.
Erre loadout is lockolt.Kezdhetem elölről... -
GAbre
veterán
válasz
minimumgame #2547 üzenetére
Ha steamen veszed meg,és van activision fiókod,akkor platformváltásnak minősül,és az előremeneteled,és/vagy cod pontok nem maradnak meg.Már ha 1eltalán megmaradtak.
Ha valaki be tud lépni,és megmondja,az jó lenne -
GAbre
veterán
Intelen ahogy nézem kijött a játék.
Dadpool :
Itt nem megy:
A webhely nem érhető el
Ellenőrizze, hogy van-e elírás a(z) https domainnévben. -
GAbre
veterán
Inteltől senki nem kapott még kódot?
Általában promós gamek mindíg kijöttek,amennyire tudom,max előző nap.Csak 1 kérdés:
https://account.battle.net/games#game-accounts
Az embernek itt nem kéne látnia gamet,ha elvileg megvan? -
GAbre
veterán
Másnál is csinál érdekes dolgokat?
Elindítom,felajánlja,hogy frissítsek vaultra.Ha rámegyek,csak percekig tölt 1 kis ablak.
Mikor alapból vault van
Kiírja,h corrupted files.Need restart,leokézom,de nem indul újra.
És aztán közben valamiért önmagát is újraindítja 1 restartal később.
Ha meg a kampányból elvileg kimennék a main menübe.Megerősítem.Az eredmény 1 game restart lesz.
És így a 8-dik restart után kiiírja a játék menüben frissítés van,és újra akar indulni.(a shadert is megcsinálta már,szóval bőven hagytam futni játékot eleddig)
Ezt az utolsó dolgot amúgy is rühellem új mw-ben,ha már volt 1 update blizzárdban.Mi a faxért kell még 1 játékban?Ami persze restart követelménnyel is jár,mert alapból nem zavarna kb... -
GAbre
veterán
Holnap reggel 6tól lesz játszható játék,ha jól látom?
-
GAbre
veterán
válasz
nutella1 #2433 üzenetére
Hát igazából,mivel eddig 60eurók voltak,ezért is.
Középszerű kampány se nagyon dobta meg az értelmét az árnak.
De még jó,hogy néha még találni olcsóbb alternatívát.
De igazából poénnak szántam,némi kritika mellett.
De acti nem olcsón adja a régi Codokat se.Arról is ilyen az ár véleményem.
Szinte minden más játék hetekkel-hónapokkal megjelenés után bezuhan árban.COD nem. :S -
GAbre
veterán
Mondjátok,hogy rohadt fáradt/fárasztó vagyok,de a játék áráról ennyi a véleményem
xd
-
GAbre
veterán
Egész jó volt a kampány,bár nem hozott lázba,sztem 2019-es jobban ütött nálam.
Ha jól látom nincs semmi reward,nagyobb nehézségen elvégezve? -
GAbre
veterán
Csak nekem fura,hogy 40 Gb se:Cakk-pakk az egész:Multi,coop,kampány,és elvileg a warzone is?
nutella1:
Hát ha másra nem is kezdésnek 50re biztos számoltam.
Még ha csak kampány is.
Remélem nem 1 olyan rövid is.Vagy épp a texturákat lespórolták,azért szúrják ki a szemünk 30gb-al.... -
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest