- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Sajnálom, hogy elmész
Nagyon sok visszajelzés érkezett a botokról mind BR, mind MP módban, és nagyon szívesen mondanám, lesz változás, de nagyon úgy tűnik a rossz irányba mennek vele. Elkezdték a botoknak megengedni az attachmentek használatát a Halloween eventes update-el és úgy néz ki, arra mennek rá, hogy a botokat minél jobban beleolvasszák a játékosbázisba
-
jonnyjoker01
veterán
Crashelt a játék amikor elkezdtem lőni egy random faszira, azóta el sem indul
Párszor próbáltam belépni, de meguntam hogy folyton kidob belépéskor ezért inkább a beadandómat csináltam egyik kolistársammal
Most végeztünk, eszek aztán próbálkozok újra, lefekvés előtt egy pár órát játszani szeretnék még@wjhbdbux (remélem jól írtam le
)
Azok botok akarnak lenni, amíg alacsony szintű vagy, lesz egy pár a lobbyban (ranked veterán felett nincs, BR-ben nem tudom hogy van, de ott is töltik a lobbit botokkal, normalis meccsben pedig 29 szintnél már nem látok botokat).
-
MikeWazowski
veterán
Gondoltam egyébként, hogy csak kozmetikai cuccokat lehet venni, de úgy voltam vele, hogy ennyi még belefér, meg ennyivel még támogatom is a fejlesztőket, mert tényleg baromi jó game lett. Remélem azért idővel még jönnek plusz pályák.
Egyébként nekem az nem világos, hogy még most is feldobja, hogy vegyek season passt és mikor rámegyek feljönnek ugye a tierek és, hogy miket ad a szint lépéseknél. De ott nem látom, hogy mi a kül. a season és a season plusz között.Ja meg a fegyvereket érdemes fejleszteni? Jól látom, hogy ha költök rá csak a kiegészítőket kapom meg előbb? Tehát maga a fegyver nem javul?
-
regener
veterán
Ott a Prioritize Dedicated GPU kapcsolót kapcsoltam csak ki, anno a PUBG Mobilnál annak a kikapcsolása segített az FPS-en jótékonyan.
Ingame pedig High és kapcsold ki az effekteket amiket lehet állítani.
A menüben pedig 30FPS limit van, ami engem is zavar, de ez ilyen valószinűleg a futás energiaigényét csökkentendő fix dolog az akkuk kíméléséreKaptunk egy kis ajándékot a kimaradásért:
(#49) GhostPetya
A GL beállításainál Game menüpont alatt is felraktad 1080P-re?(#50) st3v3np3t3r
Ez a Tencent (aki a játékot is fejlesztette) által kiadott emulátor, külön sorolja a mobilosokat és az emusokat egymástól. -
st3v3np3t3r
nagyúr
véleményem szerint,egy mobilra kiadott játék, pc emulátoron való futtatása csalás azokkal a játékosokkal szemben,akik mobilról játszanak, mivel messze menően nagy előnyre tesz szert az aki pc emulátoron irányítja a játékot(wasd+egér) mint aki csak telefonon játszik...gyorsabb a mozgás, gyorsabb és hatékonyabb a célzás pc-n mint telefonon... remélem cod:m-ben is bevezetik ugyan az azt izolációt mint a wot:blitz-ben, hogy ki/be kapcsolható legyen, hogy csak azonos irányítással rendelkező játékosokkal sorsolja össze a játékosokat... sajnos ez az izoláció pubg:m-ből is hiányzik
meg egy kis balansz is hiányzik még nagyon... lvl10-12-es játékosok ellen besorsol lvl15-18as játékosokat? meg 3vs5 meg 4vs5 csoportleosztás? kicsit sem egyenlő a kűzdelem
-
jonnyjoker01
veterán
Spreadsheet linket is hozzáadtam, bárki által szerkeszthető, remélem nem fog elszabadulni a pokol.
Beküldöm igy akkor a modiknak. Köszi a visszajelzéseket.
@st3v3np3t3r: valószinűleg azért, mert a mentést valahova elmenti a tárhelyeden. Ha telót vált a játékos, akkor csak fogni fogja a fejét, hogy miért úszott a mentés.
Szerk. kért valami regisztrációt Guestben? Vagy bármilyen linkelési lehetőséget? Nem próbáltam még igy, de ha nem, akkor tuti csak belső tárhelyen valahol tárol egy ID-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest