Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
válasz
üzenetére
A fő probléma ott van, hogy aki multis lövöldét keres annak nem igazán van más, mivel a régebbi részek az uj megjelenésével mindig kihalnak.
Oké, ott a BF és a CS, de azok meg azért eléggé másak.
Remaster meg nem érdekel mert azon kevesek között vagyok, akik annyira azért nem voltak oda a 4-ért.

-
laceszgamer
addikt
válasz
üzenetére
Hát az biztos hogy érdekes lesz a kövi rész témája. Ugye elvileg 3 csapat dolgozik, 3 éves fejlesztési időkkel.
Szóval most az AW-t és a BO3-at fejlesztő csapat már elvileg valamin dolgozik, és az IW-t fejlesztő csapat elsz az első ami felszabadul a sorban, viszont az általuk készülő rész majd 2019-re esedékes.Na ebből csak anynit akartam kihozni, hogy kíváncsi lesz, hogy vajon a BF1 miatt kijön-e majd akár rövidebb fejlesztéssel valami nem jelenben-jövőben játszódó rész, vagy megy minden ahogy eltervezték.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
üzenetére
konzolon hogy játszol rendesen pl. RTS-t? na ugye....
jó a konzol, de vannak hátrányai is... ami neked jó, másnak nem biztos, hogy szintén eléri a megfelelő szintet.
nyilván a csíter mentes (azért annyira nem..
) és konzolra-optimalizált játékok jó dolgok, de konzol mellé kell egy gép is amin dolgozol, azt se feledd... míg egy gamergép egyben gamer és munkagép is lehet... aztán meg ott a másik dolog, a játékok ára konzolra, vs. pc-torrent
szóval a lényeg, hogy nem olyan egyszerű ez ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BandiHUN
veterán
válasz
üzenetére
Ezzel 1 a gond:vegyél nekem PS4-et...mikor a PC-mre se tudom áldozni a harmadárát sem,igaz akarni se nagyon akarom.Én is konzolról jöttem PC-re,de nem mert jobb,hanem ócska gépem volt,és annó beleuntam a második 100rongyos x360 elpusztulásába.
Más kérdés,hogy 10 éve volt.Most nincs 150em szórakozni egyik platformon sem.És szidni szidhatom a PC-t,Te konzolos vagy....már.
Én már talán sose költök mégegyszer ennyit gémre 37 évesen,családdal,heti pár órával....de ami van,és amik a tények,szapulhatom azért.Nem csak nyálcsorgás és hype egy fórum.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

nyilván a csíter mentes (azért annyira nem..
) és konzolra-optimalizált játékok jó dolgok, de konzol mellé kell egy gép is amin dolgozol, azt se feledd... míg egy gamergép egyben gamer és munkagép is lehet... aztán meg ott a másik dolog, a játékok ára konzolra, vs. pc-torrent ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)