- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
cashback
őstag
-
knoz91
tag
Hát most megvolt a bajom vele eléggé.
60at nem üti meg, de 40-50 körül szépen megy, viszont igen...a szerver olyan szinten laggol, hogy borzasztóan..
Különben kapja a savat, Steamen eléggé elvannak kanyarodva a review-ok a negatív fele. Én sajnálom egyébként, mert maga a játék szerintem ütős, nem nagyon érdekeltek a codok a jó öreg black ops 1 után (hozzáteszem, én is az az ember vagyok, akinek az mw-ig volt a cod cod), de viszont erre valahogy felfigyeltem. Atmoszférája is elég jó, maga a multi alap koncepciója is szerintem ütős, ettől az excinction-től tartózkodtam csak, de önmagába ez is egy elég jó cumó (azért na...starship troopers érzés ott van eléggé
).Amíg működik, én eljátszogatok vele, de azért sajna nekem is csalódásba fulladt ez.
A kövi vételem tuti a WaW lesz viszont. Az is még egy olyan darab volt ami bejött igencsak.
-
Rellind
senior tag
-
bager13
senior tag
-
wwenigma
Jómunkásember
-
knoz91
tag
-
attos71
tag
Hali! Úgy láttam megint válaszoltak...'nincs több infó, illetve 'idegennek' nem biztos, hogy ki is adhatnák', valami ilyesmit értettem...
...Még esetleg annyit megkérdezhetnél, hogy akkor milyen privát elérést kellene feléjük megadnom, amin érdemben esetleg tájékoztatnának. Van steam accountom, van activision accountom, email...stb... -
attos71
tag
-
attos71
tag
Köszi!
Illetve mindenkinek köszi a segítséget/tanácsot!
Most már kivárok, hogy ideiglenes, vagy végleges a tiltásom...de ez az eset is csak tovább erősítette bennem az elhatározásomat: cod-ot (elsősorban!) a továbbiakban csak 'virágboltból'!
Ez a 'támogatás'?, amit ezek nyújtanak nem ér egy lyukas garast sem!
Be kell regisztrálnod ezer helyen, de arra nem képesek, hogy jönne a tiltás előtt egy üzi, hogy ezt meg ezt fejezd abba, mert jön a BAN, vagy ha már jön akkor miért is jön, ideiglenes, vagy végleges?
Visszatértem nosztalgiázni a régebbi cod-okhoz,simán játszanak annyian -vagy még többen is- velük, mint a ghosts-al, most telepítem újra a cod4-t is, majd azzal el leszek egy darabig...
-
keksz077
csendes tag
Én is(a süketeken és a vakokon).

Egyébként, ma meglepő módon, a szokásostól eltérően, nincsenek is csalók, olyan mintha bot-ok ellen játszanál..
Minden lobby positive stat.
Lehet, emellett a "komoly" online 6000fő mellett(minden idők legnagyobb szégyene), az egymás ellen játszást megunták mára a cheaterek is.
Pedig: double xp weekend, általában= double cheaters.
-
törölt tag
nem tisztem megítélni, hogy ki hogyan játszik. én csak azt írtam, hogy lehet ésszel is, nem eszetlenül lövöldözve.
ez a you felirat lekövetése számomra sose volt egyértelmű. nagyon sokszor láttam már, jó párszor olyan embertől is, akinek a végén a statja a béka hátsója alatt volt. a másik lehetséges eset az, amit már mondtam korábban is. ha az ember fülessel játszik akkor sokkal jobban lehet hallani a körülötte levő zajokat. ha ehhez társul némi rutin is akkor simán átlőhet a falon vagy beazonosíthatja, hogy ki kb merre van.
emlékszem anno mw3-ban csak a sitrep perket használtam, illetve azzal kezdtem. ahogy a recon is a kedvencek között volt. ezek most erre a részre (sajnos) megváltoztak, de a így is vannak egész jól használhatók. vagy bo2-ben, mindenkin mamusz volt ez tény, de ott az egyéb zajok voltak jól megcsinálva. kiáltott, ha tárazott vagy valamilyen kütyüt használt stbstb... rengeten elsiklanak az ilyen apróságok felett, pedig ezek igazán sokat segítenek.
nem vitatom, tényleg vannak csalók, de közel sem annyian, mint azt sokan itt állítják. -
DokiBaxxi
őstag
Optimalizálás jobb lett, mostmár majdnem maxon futtatom és 60 fölött marad az FPS, bár ritkán azért leesik. Ennyi. Minden más maradt ugyan olyan, ha van kivel játszani, akkor még talán jó is lehet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tegnap nyomtam pár órát, hát DayZ, Arma 3, BF3, BF4 után ez volt az utóbbi hetek legnyugodtabb pár órám

-
keksz077
csendes tag
-
soo277
őstag
-
DokiBaxxi
őstag
Nálam ugyan ez a beállítás, csak annyi különbség, hogy textúráknál minden a legmagasabb. (víz: high, többi extra). Egész szépen fut, de még így is rosszabbul, mint a BF4

De legalább ehhez összehasonlíthatatlanul kidolgozott, tűéles, tökéletes grafika párosul
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DokiBaxxi
őstag
-
cashback
őstag
-
törölt tag
-
gyuribácsi88
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Hunter2
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
-
DokiBaxxi
őstag
-
DokiBaxxi
őstag
-
DokiBaxxi
őstag
-
cashback
őstag
-
cashback
őstag
Ez már nagyon predátorosnak tűnik nekem.
Kíváncsi leszek mi lesz a COD sorozat következő részében... zombi, alien, predator...

Jönnek majd a robotok? (csak, hogy a futurisztikus Titanfall-t utánozza majd? ) - Vagy csak simán átáll szörnyes maszlagra (Doom effekt)?
Egyik sem szimpatikus.
Lehet elő kell szednem a COD2-t.
-
tomic
addikt
-
Black Dragon
addikt
-
DokiBaxxi
őstag
-
ndave92
aktív tag
-
Black Dragon
addikt
-
ndave92
aktív tag
-
ndave92
aktív tag
-
ndave92
aktív tag
-
tDr1v3r
veterán
-
L_ajos
őstag
-
cashback
őstag
-
wwenigma
Jómunkásember
-
ndave92
aktív tag
-
ndave92
aktív tag
-
wwenigma
Jómunkásember
-
cashback
őstag
-
Kom-ancs
tag
-
Devid_81
félisten
Ez sajnos reszemrol is egyetlemu volt, csak remenykedtem, hogy hatha, csak epp majd kesobb, ami epp nem zavarna...de mondjuk igy meg mi ertelme lenne megvenni extra penzert.
Koszonom azert!
Csak alieneket irtok, irtanek benne, szamomra tobbet nem er ez a jatek, felre ertes elkerulese erdekeben a konkurens jatek is megvan, azt is utalom
-
DokiBaxxi
őstag
Akkor ez most a játékra nézve pozitív, vagy negatív?
Éjjel 1-kor nem hiszem, hogy sokan játszanak, ált. 11-éjfél körül kezd ürülni a játék.(#5695) batman91
De a Black Ops-ot próbálták helyrehozni
Itt mit látunk? Új zene a menüben, és a fegyver festések áttekinthetőbb ablakban jelentek meg. Komoly erőfeszítéssel dolgoznak a srácok

-
Qtya72
aktív tag
-
Black Dragon
addikt
-
cashback
őstag
-
- = Zk = -
félisten
-
BandiHUN
veterán
Miért nem adnak ki direktben 20 eurós anti-cheater pakkot?Azt tán még meg is venném...bár pofátlanság lenne,DE ha ez kéne,hogy legyen egy rohadt tiszta játék,akkor legyen...
A többi nem érdekel.De ez a sorozat se pc-n,amíg nem történik valami KOMOLY ezen a téren.
Ok,már rég nem esport kategória a cod,de hogy mostmár funolni se lehessen egy épkézlábat...
Vagy inkább X22 pack-ot kéne venni camo pack helyett?
Nem tudom,régen volt téma,hogy a cheatereknek talán mutatja a másikat,talán még egymásra nem is hat az aim...bár így lenne.Ha már nem büntetik,kiadhatnának egy "LITE" X22-t,ami csak megmondja,hogy ki csal,ki nem,mást nem tud...esetleg akkor ne hasson az emberre az aim és a WH...

-
ImpersonatoR
addikt
-
Black Dragon
addikt
-
SQX_Barto
addikt
-
BandiHUN
veterán
Nekem nemgyerebe igazából ez a rész.Túlságosan nagyok a mapok,és túlságosan "aktív kemp" megy.
Ha udod a jó pontoka,nem mászkálsz,csak egy másikra.
Nincs pörgés.Helyi "gócok" vannak,elég nehézkes a haladás,és mindig ottvan,hogy leszedik az embert,ha kimegy a kemphelyről.Vagy király vagy,mert pont jó pontot találsz,vagy alig lősz valamit,nomeg lelöveted magad,ha az elen ismeri a jó pontokat.
Emiatt a BO2 jobb,ott pörög minden.Itt sokszor állóháború vagy vágóhíd,nem nagyon van másféle meccs.Persze ezt boldogítják még a csalók...
A BO2 durva ehhez képest,alig valami fedezék,másfélszer gyorsabb mozgás,pici map,nagyon nem találták el az egyensúlyt.Vagy a mapméretnek vagy a mozgásnak kellett volna maradnia...ez az igazi bajom.Egyszerűen vicc,hogy szinet sehol nem lehet még pisztollyal átfutni se. -
BandiHUN
veterán
Én szeretem...HC-n...lehet vele pörkölni,gyárilag lézer,nincs is szemelé húzás,de HC-n öl egy golyó is,elég,ha megszórod a környéket...cserébe lassú a haladás,viszont olyan helyen pl.DOM-ban,ahol szemből jön az ellen sarok mögül pontot foglalni,és nincs,aki hátulról vagy messziről kiszedjen,csúnya munka...én elég hamar összelőttem vele 500killt,de pont emiatt hanyagolom már.Plusz a messziről lövősebb mapokon azért nem az igazi,mert azért szór szépen.Igaz volt,hogy a váras mapon a map másik végében levő snipert megcsíptem 2-3 kisebb golyócsomagból,kaptam is az aimbotot...
-
Black Dragon
addikt
-
kribe
őstag
-
erdeitibor
tag
-
erdeitibor
tag
-
wwenigma
Jómunkásember
-
törölt tag
-
erdeitibor
tag
-
werso
csendes tag
-
BandiHUN
veterán
Én is konzolba dobom a season pass árát...sokat kihagytam 360-on én 40 körül már van új gép,piszokul gondolkodom,hogy egy season pass+mondjuk a Titanfall ára már egy húszas...lehet inkább veszek egy újverziós használt 360-at.Tutira idén még minden kijön rá,de lehet évek múlva is.Ott legalább ami nem tetszik becserélem és nem csalnak,sőt sokan tolják is a gémeket...igaz nem tudom,ez még utánajárós,hogy vajon az xbox one-xbox360 játékosok tolhatják-e együtt?
erről még nemigen beszéltek sehol sem...Jelenleg nincs gém,amiben multiplatformként eltérés lenne.Unom a PC-s hülyeséget,neten pedig nem játszok 1-2 játéknál többet,ami eddig jött,arra meg attól alkalmas marad a PC-m is...Konzolon a kifutási idő sem ilyen,mint PC-n.Eleve az emberszám miatt is.
Nagyon filózok,idén mit lépjek gémer fronton,és szerintem nem csak én...a PC nem kecsegtet semmivel.Ráadásul a gépre ígysem ártana költeni...de a feléből kijön egy 360,mert alaplap+proci.Ramom van,ha eladom,ingyen van a konzol
Előre megvettem,mikor olcsó volt...dupláját éri most. -
Black Dragon
addikt
-
SzlobiG
félisten
-
laca000
őstag
-
SzlobiG
félisten
Vram használata az bugos tudok róla, majdnem megette a 3gigát is 2.9-et írt az ab nevetséges.
Most amúgy levettem 2xaa-ra így jobb mivel fix 90fps 4x-el meg nem mindég volt meg ami érdekes mert nem is ment 99%-on a gpu szal megint a szuper optimalizálásnak köszönhető.

Kipróbáltam a vsyncet is rosszabb lett mint volt, amúgy annyira nem vészes ha többet játszok vele biztos hozzá szokok csak egy bf4 után fura darabosabb sokkal a kép mint ott na meg nem mintha kevés lenne az fps, de bf is kb ugyanilyen fps-el megy mint ez.
-
laca000
őstag
-
wwenigma
Jómunkásember
Hát, haver tolta konzolon, aszonta hogy csak a tűzgombot nyomta a többit elintézte az autoaim.

gyuribácsi88: igen, ezt sokan mondjak hogy halljak hogy jövök. Az a baj hogy minden suskusz perk rajtam van, guggolva megyek, off the grid miatt mapon se latszom, mamuszban ülök a gép elött és lekövet a falon.
Ofc, nincs neki amplify perk betéve... -
laca000
őstag
-
laca000
őstag
..én is, mikor azt mondom, az auto aim, az auto aim.
Azért az a neve.
Fékrásegítő.
..a konzol erős megközelítésben sem hasonlítható a pc-hez, más műfaj.
..az, meg-hogy konzolon mennyi a cheater, nem tudom, így nem is tudok róla véleményt formálni, de hogy a konzolos azt sem tudja mi a helyzet ideát, fogalma nincs róla, az is tökéletesen biztos.
-
laca000
őstag
-
laca000
őstag
-
cashback
őstag
-
BandiHUN
veterán
-
DokiBaxxi
őstag
-
DokiBaxxi
őstag
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
-
DokiBaxxi
őstag
-
-secret-
Arcképgyáros
-
-secret-
Arcképgyáros
-
attos71
tag
-
-secret-
Arcképgyáros
-
ferero
tag
-
DokiBaxxi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés

- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 2020 - 8 GB / 512 GB, touchbar - garancia (29)
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

...Még esetleg annyit megkérdezhetnél, hogy akkor milyen privát elérést kellene feléjük megadnom, amin érdemben esetleg tájékoztatnának. Van steam accountom, van activision accountom, email...stb...
...ugyanazt a sablon dumát, amit minden fórumon láttam/látni eddig is... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)