Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
knoz91
tag
válasz
tDr1v3r
üzenetére
Hát most megvolt a bajom vele eléggé.
60at nem üti meg, de 40-50 körül szépen megy, viszont igen...a szerver olyan szinten laggol, hogy borzasztóan..
Különben kapja a savat, Steamen eléggé elvannak kanyarodva a review-ok a negatív fele. Én sajnálom egyébként, mert maga a játék szerintem ütős, nem nagyon érdekeltek a codok a jó öreg black ops 1 után (hozzáteszem, én is az az ember vagyok, akinek az mw-ig volt a cod cod), de viszont erre valahogy felfigyeltem. Atmoszférája is elég jó, maga a multi alap koncepciója is szerintem ütős, ettől az excinction-től tartózkodtam csak, de önmagába ez is egy elég jó cumó (azért na...starship troopers érzés ott van eléggé
).Amíg működik, én eljátszogatok vele, de azért sajna nekem is csalódásba fulladt ez.
A kövi vételem tuti a WaW lesz viszont. Az is még egy olyan darab volt ami bejött igencsak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple MacBook Pro 14" 2023 M2 Pro 16 GB / 1TB SSD asztroszürke
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).