- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám a játékkal. A Problémám a következő:
Mind Single-ben, és mind Mlutiban egy, és ugyanúgy beszaggat a játék nekem minden második másodpercben és soha nem hadja abba.Holott MSI-vel nézem, egyébként pedig 50-60 FPS Fix-en megvan, és hozzá a gép szépen. Akkor most mire fel ez az állandósuló szaggatás. Állandóan beakad a kép pár tized másodpercre, sőt még néha a hang is megakad vele eggyütt.
Amit eddig tutira próbáltam, és egyenlőre semmit nem használt:
-Levenni mindent Lowra, Preload Shaders-t próbáltam On-on/Off-on Semmit sem használt.
-Lehető legkisebb felbontást is próbáltam - 800-600-ig. Semmi.
-Próbáltam a Config.cfg, illetve Config_mp.cfg-t teljesen lowra átirni. Semmi.
Ugyan olyan jól fut Highon! is 50 És afeletti Fps-el, de egyszerüen csak akadásból áll.
Windows 10 van a gépen különben!
Köszi előre is a segitséget!
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne a játékkal, hogy egyszerüen akárhogy próbálom Grafikailag lejjebb venni, vagy akár még feljebb is tenni, semmi nem változik, játszhatatlanul beszaggat állandóan. Multiplayer-ről lenne szó.
Amig a Ghosts nak a Multiplayere akadás mentesen megy 40-50 fps-el, az Advanced Warfare ugyanennyi fps-el megy mint a Ghosts, csak itt állandóan beakad. 5-10 Másodpercenként megakad a kép, és folyamatosan. Még a menübe is. Viszont, mint mondtam mikor abba hagyja arra a pár ms.re akkor a Fraps 40 FPS Körülit ir, szóval egyébként az akadást leszámitva tökéletesen menne!!!!
Próbáltam config_mp-ben babrálni egy kicsit, Lejjebb venni a játékban minden full lowra - kivéve persze a Felbontást. Semmi sem segit.
Mit tehetek? Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Lenovo Legion GO
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest