Új hozzászólás Aktív témák

• Undoroid

őstag

válasz Undoroid #14915 üzenetére

Kellett Nekem emlegetni a csalókat...

Az előbb felnéztem a kedvenc szerveremre és ott emberkedett egy arc AIM+WH-combóval...A játék végén még volt p*fája beírni,hogy " GG " :W

Demo/Guid elmentve...

* * *

bul07!

" a cod2 meg nagyon régi nekem de rég is volt eldobtam a mérges gázt és halomra lőttem a benne fuldoklókat "

Ez nem a COD: WAW-ban volt?A COD2-ben nem emlékszem ilyenre! :N

* * *

jokeman!

" CPU 3200Mhz, alapfeszen " Lehet,hogy ez lesz a problémád forrása? Alapfeszre van belőve BIOS-ból vagy AUTO-n hagytad a CPU-feszt?Ez nem mindegy!

" Nálad mi volt a gond és hogyan jelentkezett? " Az Én régi VGA-kártyám 3évig szolgált ki minden gond nélkül.A MW2-megjelenése után nemsokkal borzalmas FPS-laggokkal jelezte,hogy valami gond lesz...Párszor ki is fagytam,de azt hittem,hogy csak a rossz Host miatt van...sajnos ez nem így volt.Egy ilyen kifagyás után újraindítottam a gépemet és függőleges-kék csíkokkal bootolt be a gépem és innentől ismeretlen eszközként szerepelt a kezelőben...ergó kihalt a VGA-kártya. :((( Egy javítás után kb. 1.5hétig újra teljes pompájában ment,de ezután ismét behalt.Tuningolva csak pár tesztig volt,játék közben alapon használtam,mert bőven elegendő volt a monitorom kiszolgálásához a teljesítménye!Azóta vettem egy komolyabb VGA-kártyát. :B

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés