Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:40:27

LOGOUT.hu

A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25974) Synthwave válasza BenJoe80 (#25973) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Pedig Hamachi nem rossz, csak nem mindennel működik együtt korrektül. Pl. Fallout Tactics-ozni qrvajó. :D Tunngle-t nem használtam.

Garena megér egy próbát. :K Mióta megismertem, vígan használom és nagyon megkedveltem. Meg nem csak CoD 4-et tudsz rajta keresztül játszani, hanem egy rakat más gémet is. Elég stabil, ha nem te akarsz kreálni, szerverek is mindig vannak, csak a játékban a LAN alatt listázza őket (a ping-szekcióban megjelenő többezres ping-ektől nem kell félni, hülyeség :D). Van fórum is hozzá az oldalon, a kliensben pedig private message-küldő (feljön egy ilyen chat-ablak és lehet benne dumálni, egyezetni a war-okat :) ), meg az adott room "wall"-jára is lehet írkálni. A barátnak felvett embereket könnyen megtalálhatod, hogy épp' melyik szobában vannak (Trace Friend. De Invite to Game-opció is van).
Lehet venni Gold Membership-et is, de fölösleges--->a sima ingyenes.
Ha ismerősömmel játszom, megy a Skype is mellette és voilá' teamspeak. :) Ventrillo tán' még ennél is jobb alternatíva, ha van egy szeród/szobád hozzá.

Rate-beállítás: ofc, konzolnak hívják a dolgot. 0-val lehívod, oszt lehet írkálni (előbb a menü-ben pipáld ki az "Allow Console"-t).
Alapból:
\rate 25000
10000-től 25000-ig érdemes állítgatni, ki kell próbálni, hogy hogy a legjobb.
De ha Garena-t használsz, hagyd 25000-en.

Amúgy az sem mindegy, hogy a \snaps, \cl_packetdup, meg a \cl_maxpackets milyen értéken van.
Ezek általában:
\snaps 30
\cl_packetdup 2
\cl_maxpackets 63

\cg_drawfps 1-gyel kiirathatod az fps-edet. Az ideális, ha min. fix 76/125/250-ed van, ekkor tudod úgy kihasználni a fizikát, ahogy azt megálmodták, ill. a golyó is nagyobb eséllyel megy oda, ahová szeretnéd. :)
Az adatlapod-ról kiindulva indítsd a sort egy \com_maxfps 125 vagy \com_maxfps 250-nel. Ha a 250 stabil (nem drop-pol be alá), akkor használd úgy.

Ajánlott még \cg_drawlagometer 1 is, ezzel kaphatsz vizuális visszajelzést a ping-ről/lag-ról.

Érdemes leszedni egy cfgGen v0.4-et, aztán belenézegetni a *.cfg-be és megcsinálni magadnak (neten amúgy sok info-t találhatsz hozzá, de néhány kérdésre szerintem itt is megfelelünk).

Olyanokat is be tudsz pl. állítani, hogy mekkora legyen a látószöged (\cg_fov xy), a HUD-od, kijelezze az érkező flashbang/smoke/stun grenade-t is, tudod csökkenteni a HUD-on megjelenő ikonok méretét, kikapcsolhatod a mindenféle fade-eket, megírhatod az egyszerű kis script-jeidet (mittomén', pl. akár olyat is, hogy single shot sniper-nél minden lövés után automatikusan betárazzon és lehasaljon, meg bármi mást is be tudsz bind-elni), stb. stb..

[ Szerkesztve ]

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.