Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Boci_83
őstag
Ja szerintem is vegye meg. Iskola mellett biztos fasza egy ilyet fenntartani, biztosítás, súlyadó, szerintem olyan 4literes fogyasztása lehet 100 km-eren, olcsó a gumi rá, valamit egész biztos hogy nincs kigyilkolva a motorja, futóműve tuti hogy rendben van, alkatrészt minden zöltségesben találni hozzá, valamint garázsban tartott, megkímélt állapotú, első tulajdonostól, hobbiként használt...! Ezek a kedvenceim!

-
Gergello
addikt
-
kavicssli
addikt
na hallgass egy kis zenét!Faithless Insomnia V2006 LIVE KONCERT
Faithless - insomnia Mega Long Radio Edit
egy örök klasszikus
-
Sirandrish
legenda
1. az nem csalás mivel az pont azért készül (mint ahogy a lények is azért készülnek hogy megpróbáljanak bántani és nem azért hogy áljnaka mint a fák)
2. nem olvastam bele leirásba...
3. kétszer kértem helpet, az első alkalommal mire választ kaptam megoldottam a másodikat meg nem értettem mivel angol nyelvü szólásokbóll kéne kitalálni a megoldást és sajna én nem tudok anyanyelvi de még beszélgető szinten se angolul.CoD4 viszonylat...
Elolvasni hogy mit tudnak a Perkek(végigjátszás) vagy VH-t használni (csalás) szerinted egyenrangu?

-
-
Sirandrish
legenda
van persze...létrázni kell....itt buktam el

De ilyen hogy látezik..a 9. emeleten lakom 25méter magasan..kinézek semmi bajom..a létra első fokáról meg leszédülök

Bár alapba érdekes mert asztalos üzembe kerestek embert...tudtommal a butorokat a földön csinálják és nem 8méter magasan..vagy én tudom rosszul?lehet elkelett volna vállalnom az előző munkahelyemen azt az irodai munkát amit ajánlottak?
e én azt nem birnám...vááá
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Autós kamera eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de nagyon sz@rul állok!
Ha most iskolás lennék mindenkit szavaztatnék, aki nem szavaz durr egy nyakleves.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)