Hirdetés
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- 
			  LOGOUT Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

kill_switch senior tag Ne is mondd... Jelenleg a plunder kb értelmét vesztette, mert mindenki az itemekre megy és nem a pénz szerzésre.  Tegnap 10 meccset nyomtam, annyiból meg lett minden item, de egy meccs volt csak a 10-ből, ahol ténylegesen azt csinálta mindenki amit kéne. 3-4 meccsből ki is léptek a csapattársak szinte azonnal, amint megszerezték amit akartak... ezek a körök jók voltak arra, hogy 2-3 itemet behúzzak, mert egyedül már én sem éreztem, hogy nagyon hajtanom kéne a nyerésért. Tegnap 10 meccset nyomtam, annyiból meg lett minden item, de egy meccs volt csak a 10-ből, ahol ténylegesen azt csinálta mindenki amit kéne. 3-4 meccsből ki is léptek a csapattársak szinte azonnal, amint megszerezték amit akartak... ezek a körök jók voltak arra, hogy 2-3 itemet behúzzak, mert egyedül már én sem éreztem, hogy nagyon hajtanom kéne a nyerésért. De nem volt egyszerű, általában csak ott van esélyed, ahova ugrasz, mire átszaladnál másik területre, addigra azt már rég felporszívózták. De nem volt egyszerű, általában csak ott van esélyed, ahova ugrasz, mire átszaladnál másik területre, addigra azt már rég felporszívózták.
- 

- 

oriic HÁZIGAZDA Mert lakat elvileg akkor lenne ha a karaktert battle pass adott szintje utan kapnad meg. De ugye itt nem ez van mert a rendszer latja hogy nyitva a katona a skin miatt, csak ugye kozben meg szivas van mert az alap verzioja hianyzik.  Roze-zal ugyanez van nalam meg a kopasz csajjal akinek nem jut eszembe neve. 
- 

oriic HÁZIGAZDA A bundle csomagokban levo operator skinek sosincsenek alapbol a valasztasi listan, csak miutan miutan megveszed pakkot. Viszont az a Gaz bundle adja a karakter alap kinezetet, amig nincs megveve, a hozza tartozo kihivasok lathatoak, de nem teljesithetoek. Eleg hulye megoldas hogy skin megnyitasakor megkapod karaktert de az alap kinezetet meg nem. Hazaerek megnezem Armory-t mert ott kell lennie fegyvernek es a bundle csomagnak. 
- 

KaitouP nagyúr Nem fogod megbánni.  Ilyen sztorikat kár kihagyni, játszon az ember bármilyen műfajt, mert bár jó dolog a multiplay, de vannak kihagyhatatlan történetek, amit viszont offline, magad kell átéllj. (Persze egy CoD játék sztorija nem ér fel egy-egy komolyabb single player játék történetéhez, de a saját maga műfajában viszont szórakoztató tud lenni.) Ilyen sztorikat kár kihagyni, játszon az ember bármilyen műfajt, mert bár jó dolog a multiplay, de vannak kihagyhatatlan történetek, amit viszont offline, magad kell átéllj. (Persze egy CoD játék sztorija nem ér fel egy-egy komolyabb single player játék történetéhez, de a saját maga műfajában viszont szórakoztató tud lenni.)
- 

KaitouP nagyúr A hozzászólásban beillesztettem egy screenshotot arról a tweetről, ami írja, hogy nem jár az a skin pack a Ghost nevű karakterhez, ami a CoD: MW2 CR megvásárlásakor viszont járt. Hatása tehát nincs az éppen futó részre, legyen az a teljes játék, vagy a Warzone. És akkor most figyelj rám: Hatása RÁD viszont annál inkább lenne, végigjátszhatnád minden idők egyik legjobb, legakciódúsabb, legemocionálisbab háborús történetét olyan csavarokkal hogy csak lesel, a játék original soundtrackjétől - melyet maga a német mester, Hans Zimmer szerzett - pedig a padlón keresed majd az állad. Az intrótól (For the record) a mai napig olyan libabőröm van hogy karcol, és karikába pisilek a gyönyörtől - most is meghallgattál hogy megkerestem neked: [link] Fak, régi szép Call of Duty-s idők... Játszd végig. Nem fogod megbánni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban garival eladó
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mindegy, a fun része a lootoknak jó volt !
 mindegy, a fun része a lootoknak jó volt !  
								 Tegnap 10 meccset nyomtam, annyiból meg lett minden item, de egy meccs volt csak a 10-ből, ahol ténylegesen azt csinálta mindenki amit kéne. 3-4 meccsből ki is léptek a csapattársak szinte azonnal, amint megszerezték amit akartak... ezek a körök jók voltak arra, hogy 2-3 itemet behúzzak, mert egyedül már én sem éreztem, hogy nagyon hajtanom kéne a nyerésért.
 Tegnap 10 meccset nyomtam, annyiból meg lett minden item, de egy meccs volt csak a 10-ből, ahol ténylegesen azt csinálta mindenki amit kéne. 3-4 meccsből ki is léptek a csapattársak szinte azonnal, amint megszerezték amit akartak... ezek a körök jók voltak arra, hogy 2-3 itemet behúzzak, mert egyedül már én sem éreztem, hogy nagyon hajtanom kéne a nyerésért.  

Ilyen sztorikat kár kihagyni, játszon az ember bármilyen műfajt, mert bár jó dolog a multiplay, de vannak kihagyhatatlan történetek, amit viszont offline, magad kell átéllj. (Persze egy CoD játék sztorija nem ér fel egy-egy komolyabb single player játék történetéhez, de a saját maga műfajában viszont szórakoztató tud lenni.)
 Ilyen sztorikat kár kihagyni, játszon az ember bármilyen műfajt, mert bár jó dolog a multiplay, de vannak kihagyhatatlan történetek, amit viszont offline, magad kell átéllj. (Persze egy CoD játék sztorija nem ér fel egy-egy komolyabb single player játék történetéhez, de a saját maga műfajában viszont szórakoztató tud lenni.)