- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
newmoonlight
senior tag
válasz
KaitouP #7352 üzenetére
(Félig OFF.) A "kirohanástól" baromi messze volt LorenzoHUN megjegyzése. Szimpla vélemény volt, amit nagyon visszafogottan és kulturáltan fogalmazott meg. Ne legyünk már ennyire mimózák!
Az Activision-nek (ill. a 30M $-os éves jövedelméből személyesen Bobby Koticknak) bőven lenne lehetősége, hogy (horribile dictu diszkréten, annak nyilvánosságra hozása nélkül) jótékony célokra adakozzon ún. "nemes célból". Akár minden nap. Akár minden órában. Nem ezt teszik, hanem -a saját terméküknek reklámot csapva (azaz profitjukat tovább növelve)- a többnyire gyerekkorú vásárlóiktól kunyerálnak, akikkel szemben -más esetben- nulla nagyvonalúságot tanúsítanak. (Értsd: virtuális szarokért, skinekért, fityegőkért, matricákért kérnek pénzt.)
Gyakorlatilag leég egy földrész, ökológiai katasztrófa zajlik, emberek egzisztenciái semmisülnek meg ezrével, élőlények tízmilliói égnek el, erre Bobby Kotick-ék kiötlik egy "mítingen", hogyan jópofizzanak egyet.
Nem értéktelen biszbasz "skin pack"-eket kellene osztogatniuk, hanem dollár-tízmilliókat. (Mármint abban az esetben, ha nem a pénz lenne az istenük...)
(Kb. annyira hozza őket lázba a "rettenetesen szomorú" Ausztrál tűzvész, mint engem pl. az, hogy törlődnek-e a kommentjeim.)
Tulajdonképpen sok közöm nem is lenne a polémiához, de (egyéb esetekben -pl. "kemperkedés elítélése"- megnyilvánulóként) már volt szerencsém látni, hogy mennyire személyes ügyet vagy képes kreálni bizonyos -véleményedtől eltérő- hozzászólásokból. Topikgazdaként ez kissé kontraproduktív...
Úgy gondolom, a Te funkciód itt alapvetően nem az lenne, hogy a saját nézeteidet tekintsd origónak, s azokhoz képest reagáld le a fórum hozzászólásait. Túl komolyan veszed magad, már mondtam. Lazíts... Peace!
-
BandiHUN
veterán
válasz
KaitouP #7352 üzenetére
Simáncsak értem én,hogy nemes gesztus,de miért ne lehetne jó is,hogy használják,"reklámozzák" is?
Az Endowmenttel egy jó M4 és egy jó .357-es járt,mindkettőt nyomtam,természetesen az egyedi kék-piros skinnel(amit a mai napig szivesen teszek bármire,míg nem nyílik meg a Dragon),és jelenleg is egy Endowment embléma van kint.Ebből a pakkból a ruha ér valamit/látható.Számomra ez egy összecsapott valami,aminél jobbat kapni az árán.Ergó sarkítottan a sz@rt címkézték fel jótékonyságból,nem valami különleges pakkot,és ez a baj.
Egyébként mást sem vettem meg régóta.A piros lövedékes fegyót akartam,de mire fizu lett,ki is vették...Egyébként nem vagyok boldog,mert 12-es streakig jutottam+afterlife még 2 rakétás kill,ik is írta,hogy Merciless teljesítve(szerintem valami ilyen van a tierfeladatokban),és a maximum streakem még mindig 8 a statban,és milliószor éreztem úgy,hogy tudtam követni,és megvolt 9 kill is régebben,csak elsődleges fegyóval is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest